Έγινε με επιτυχία η 3η Φιλανθρωπική Έκθεση Ζωγραφικής “heART”

1

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 3η Φιλανθρωπική Έκθεση Ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου που έγινε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το βράδυ στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης THE CITY. Στον όμορφα διακοσμημένο χώρο της έκθεσης όπου η τέχνη συναντούσε την φιλανθρωπεία, οι πολλοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν, να θαυμάσουν αλλά και ν΄ αγοράσουν κάποια απ΄ τα (πάνω από 100) έργα των μαθητών του Εργαστηρίου, πολλά απ΄ τα οποία ξεχείλιζαν από το ταλέντο του δημιουργών τους. Το ευχάριστο περιβάλλον συμπληρώνονταν απ΄ την ζεστή και φιλική υποδοχή, την ποιοτική μουσική και τα σπιτικά κεράσματα.

Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών ήρθε φυσιολογικά και η “φιλανθρωπική επιτυχία” της έκθεσης, καθότι αρκετοί ήταν οι επισκέπτες που αγόρασαν έργα ζωγραφικής, ενώ ένας λόγος παραπάνω για να γίνει αυτό, ήταν ότι όλες οι σχετικές εισπράξεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πολλά συγχαρητήρισ αξίζουν στους ανθρώπους του Εικαστικού Εργαστηρίου, στους μαθητές-καλλιτέχνες  και ιδιαίτερα στην κα Χαρά Σαΐτη, που είναι η ψυχή του…

2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *