Ισραηλινοί δημοσιογράφοι και τουριστικοί παράγοντες επισκέφθηκαν τη Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

     Δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες από το Ισραήλ επισκέφτηκαν τη Λευκάδα προκειμένου να ενημερωθούν για την περιοχή μας ενόψει της τουριστικής περιόδου.

   Τους εκπροσώπους του τύπου και του τουρισμού συνάντησε ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κ. Αθανάσιο Περδικάρη ενημερώνοντάς τους για τις δραστηριότητες, που μπορούν να αναπτύξουν οι συμπατριώτες τους στη Λευκάδα, γευόμενοι όχι μόνο τη θάλασσα και τις παραλίες, αλλά και την ορεινή Λευκάδα, τα ιστορικά μνημεία, την αρχιτεκτονική, τα μουσεία, τη Λευκαδίτικη κουζίνα, τη φιλοξενία μας.

   Οι επισκέπτες από το Ισραήλ δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα μοναδικά τοπία της Λευκάδας, δημοσίευσαν, ήδη, πληθώρα φωτογραφιών στα social media και τα blogs που δραστηριοποιούνται και με την επιστροφή τους αναμένονται εκτενείς αναφορές  για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών τους.

   Το ενδιαφέρον των κατοίκων του Ισραήλ για τη Λευκάδα είναι πολύ έντονο, δήλωσαν οι Ισραηλινοί επισκέπτες, και αυτό άλλωστε υποδηλώνεται και μέσω των πτήσεων για το Άκτιο, καθώς από τον Ιούνιο θα υπάρχει σύνδεση με το Ισραήλ, αρχικά, δύο φορές την εβδομάδα.  

 

 

                                                                                 Λευκάδα, 24/04/2017

Σας αποστέλλεται συνημμένα ενημερωτικα Επισκόπηση Τύπου για σύντομη αρθογραφία σε περιοδικό (in-flight magazine) “CONNECTIONS”, της αεροπορικής εταιρείας Σαγκάης CHINA EASTERN  στο τεύχος Νοεμβρίου 2016  για την συμμετοχή Δήμου Λευκάδας σε τουριστικό συνέδριο Τζοουσαν, βασισμένη σε ανακοινώσεις σας και ενημέρωση ΓΤΕ Πεκίνου. Το περιοδικό,  διαβάζεται ανά μήνα και καθ’ όλο το έτος από 100 εκατομμύρια επιβάτες, και ειδικά τον μήνα Νοεμβριο από 10 εκατομμύρια επιβάτες που διακινούνται με αεροσκάφη της China Eastern σε μηναία βάση στο εσωτερικό της χώρας και δ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *