Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Κοντογεώργης

%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-1

Την παραίτησή του απέστειλε σήμερα (Τρίτη 20-12-2016) στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Κοντογεώργης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κοντογεώργης είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος της  Δ.Ε. Ελλομένου με την δημοτική παράταξη  του δημάρχου “Όλοι για τη Λευκάδα”, όμως λίγους μήνες μετά τις εκλογές παραιτήθηκε από εντεταλμένος σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και ανεξαρτητοποιήθηκε, καταγγέλλοντας τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης,  ότι απείχε πολύ απ΄τον χαρακτηρισμό ” ανεξάρτητη” κι απ΄τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Την θέση του κ. Κοντογεώργη στο στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών της παράταξης στην Δ.Ε. Ελλομένου κ. Ευάγγελος Σκλαβενίτης Λογιστής στο επάγγελμα, ενώ μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, η δημαρχιακή παράταξη “΄Ολοι για τη Λευκάδα” ανακτά την μια απ΄τις δυο έδρες που είχε χάσει στον Ελλομένο με τις ανεξαρτητοποιήσεις των κ.κ. Γαζή και Κοντογεώργη. Επίσης πλέον θα διαθέτει …τέσσερις Ευάγγελους, έναντι των δυο με τους οποίους ξεκίνησε μετά τις εκλογές!.

Υποθέτουμε ότι τους ακριβείς λόγους της παραίτησης θα τους ακούσουμε δια στόματος προέδρου στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *