Μυστήριες ντρίπλες με τους γιατρούς του Νοσοκομείου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κάποιες μυστήριες κι ανεξήγητες αλλαγές γιατρών συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Λευκάδας, που εγείρουν προβληματισμό τόσο η ύπαρξη όσο κι η σκοπιμότητά τους.

Όπως είναι γνωστό, στο Νοσοκομείο Λευκάδας υπηρετούσε μέχρι πρότινος ένας (μόνιμος) γιατρός καρδιολόγος. Πριν από λίγες μέρες κάποια τοπικά ΜΜΕ (που συνήθως υποστηρίζουν και προβάλλουν τον τοπικό βουλευτή) ανακοίνωσαν μετ΄επαίνων την έλευση και μιας δεύτερης γιατρού καρδιολόγου, με μετακίνηση απ΄το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, η οποία όντως ήρθε κι όπως ήταν φυσικό οι Λευκαδίτες χαρήκαμε και νοιώσαμε ασφαλέστερα.

Ξαφνικά όμως μείναμε με τη …χαρά και με την νέα (εκ μετακινήσεως) καρδιολόγο μόνο, γιατί ο μόνιμος καρδιολόγος του Νοσοκομείου μας πήγε με …μετακίνηση στην Πρέβεζα! Κι έτσι αυτή τη στιγμή, στα νοσοκομεία της περιοχής μας συμβαίνει το εξής αμίμητο: Ο μόνιμος καρδιολόγος του Νοσοκομείου Λευκάδας πήγε με μετακίνηση στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας κι η μόνιμη καρδιολόγος του Νοσοκομείου Πρέβεζας ήρθε με μετακίνηση στο Νοσοκομείο Λευκάδας! Και το χειρότερο βέβαια είναι πως ξαναμείναμε με (μια) ξανά καρδιολόγο!!

Μήπως θα μπορούσε ο δραστήριος βουλευτής μας των μετακινήσεων, να πει στους Λευκαδίτες τι συμβαίνει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *