Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Δήμου Λευκάδας

Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Δήμου Λευκάδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 31/12/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Λευκάδας για την εορταστική περίοδο 2021-2022, συνέχισε την ποιοτική αναβάθμιση  του εορταστικού διακόσμου.  Πάνω από εκατό φυσικά δέντρα φωτίστηκαν στην πόλη, τα χωριά και τους οικισμούς όλου του δήμου. Πραγματοποιήθηκαν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία, λαμβάνοντας υπόψιν τα περιοριστικά μέτρα λόγω Covid-19, που σκόρπισαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

 

Συνεργαστήκαμε ξανά με τον Λευκαδίτη καλλιτέχνη, κ. Πάνο Φέξη, συνεχίζοντας την αισθητική αναβάθμιση της διακόσμησης.  Έτσι, πέρα από το την ανάδειξη της λιμνοθάλασσας με τον στολισμό του ιχθυοτροφείου, στολίστηκε ο Πόντες, η ξύλινη γέφυρα και τα παραδοσιακά μονόξυλα κοντά στο Πνευματικό Κέντρο, αναδεικνύοντας και το θαλασσινό στοιχείο που τόσο μας αντιπροσωπεύει.

Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Δήμου Λευκάδας

Ευχαριστούμε θερμά τον γενναιόδωρο, ομογενή επιχειρηματία, κ. Λεωνίδα Πάλμο, που και φέτος προσέφερε το δέντρο της κεντρικής πλατείας, συμπεριλαμβανομένου και του διακόσμου, με τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αφιέρωσαν τον χρόνο τους σε αυτή τη προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένων των αιρετών εκπροσώπων των κοινοτήτων, και των εθελοντών για την βοήθειά τους στον στολισμό όλων  των χωριών και οικισμών μας, καθώς και τους υπαλλήλους από τις υπηρεσίες του δήμου, που με ζήλο αγκάλιασαν το όλο εγχείρημα.  Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην Τοπική Κοινότητα Λευκάδας, που και φέτος συνέδραμε τα μάλα για τον φετινό διάκοσμο της πόλης.  Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο συνολικό εορταστικό αποτέλεσμα, και η ιδιωτική πρωτοβουλία των καταστηματαρχών της πόλης μας, που στόλισαν εντυπωσιακά τους επαγγελματικούς τους χώρους. Τους ευχαριστούμε όλους.

Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος του Δήμου Λευκάδας

Ευχόμαστε σε όλους τους Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες, σε όλες τις άκρες της γης,

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά,

με υγεία και αισιοδοξία.

 

Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *