Παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα

ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΨ.

(Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στη φωτογραφία)

Ρεπορτάζ: Ν. ΓΑΖΗΣ

Έγινε σήμερα στις 1:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας η παρουσίαση των τριών υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική Περιφέρεια Λευκάδας. Οι υποψήφιοι που είναι οι

Λάζαρης Ιωάννης ελεύθερος επαγγελματίας

Πεντεσπίτης Νικόλαος ελεύθερος επαγγελματίας και

Σκλαβενίτης Σταύρος φαρμακοποιός

έδωσαν με ολιγόλογες τοποθετήσεις, ο καθένας το στίγμα του και αναφέρθηκαν στους λόγους που αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι, μίλησαν για την ιστορία, τις ευθύνες αλλά και τα επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισαν  την κρισιμότητα αυτής της εκλογής και τέλος ζήτησαν την εμπιστοσύνη και την στήριξη των πολιτών.

Παραθέτουμε στην συνέχεια την  κοινή επιστολή των τριών υποψηφίων που απευθύνουν προς τους πολίτες:

Φίλοι και Φίλες

Η Δημοκρατική Παράταξη,το ΠΑΣΟΚ είναι ο τρίτος πόλος.

Ο πόλος της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου της ευρωπαϊκης σοσιαλδημοκρατίας. Είναι το κόμμα που σε όλες της μεγάλες και δύσκολες στιγμές του έθνους έδωσε τη μάχη για το καλό του τόπου και πήρε δύσκολες αποφάσεις.

Κάθε φορά που αυτή η Παράταξη βρέθηκε απομονωμένη εκτός εξελίξεων,ο τόπος είχε περιπέτειες και έφτασε σε κρίσιμες καταστάσεις.

Χρειάζεται Εθνική συστράτευση, Εθνική συναίνεση .

Χρειάζεται ένα κεντρικό ρεύμα που θα συμπαρασύρει σε μια Εθνική στρατηγική όλες τις δυνάμεις του τόπου για να δικαιωθούν οι μεγάλες προσπάθειες που έχουν κάνει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη Πατρίδα και την Παράταξη πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας.

Μοναδικό μας κίνητρο η αγάπη για τον τόπο μας, η διάθεση για προσφορά μας και χρέος απέναντι στην Δημοκρατική Παράταξη που ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ τόσα πολλά έχει προσφέρει στη Πατρίδα.

Μ’αυτές τις σκέψεις απευθυνόμαστε σε όλους εσάς Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες , ζητάμε την στήριξή σας

Υποψήφιοι Βουλευτές

Ιωάννης Λάζαρης
Νικόλαος Πεντεσπίτης
Σταύρος Σκλαβενίτης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *