Συνέλευση και πίτα των “Φίλων της Φανερωμένης”

Φανερωμένη

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 10 παρ. 2 του καταστατικού, συγκαλεί Γενική Τακτική Συνέλευση Μελών την Κυριακή 02.02.2014, και από ώρα 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Λευκάδας (πρώην Δημαρχείο) οδός Άγ.Σικελιανού & Σβορώνου προς έγκριση:

• Των πεπραγμένων του παρελθόντος έτους,
  • Του ισολογισμού της παρελθούσης οικονομικής χρήσης και
  • Του προϋπολογισμού του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Η Γενική Συνέλευση ευρίσκεται σε απαρτία όταν συμμετέχουν σε αυτήν το 1/3 των ταμειακώς τακτοποιημένων τακτικών μελών του Σωματείου, σε περίπτωση δε μη απαρτίας, η Γενική Τακτική Συνέλευση θα διεξαχθεί, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο την Κυριακή 09.02.2014. (Άρθρο 12 παρ.1 και 3 του καταστατικού).

Τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους (5 ΕΥΡΩ) στον ίδιο χώρο πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Η παρουσία των μελών του Σωματείου στην Γενική Τακτική Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη.

Γίνεται επί πλέον γνωστό, ότι μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου.

Λευκάδα 20.01.2014

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Β. Κοντομίχης

linie366

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου μας, στην εορταστική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02-02-2014 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Λευκάδος οδός Άγγελου Σικελιανού & Σβορώνου Λευκάδα.

Εκ του Δ.Σ.