Το Εργατικό Κέντρο συμμετέχει στο συλλαλητηριο για τις Λυκειακές Τάξεις Καρυάς

%ce%b5-%ce%ba

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΡΥΑΣ

 

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας – Βόνιτσας  εκφράζει την αντίθεση του με την κατάργηση των ολιγομελών τμήμάτων Καρυάς της Β’ Λυκείου, που εφαρμόζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ υλοποιώντας το 3ο Μνημόνιο που ψήφισαν μαζί με τη ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ.

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και ΛΤ Καρυάς τη Τρίτη 15 Νοέμβρη στις 5:00μμ στον  Άη Μηνά.

Στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι από την αντιλαίκή πολιτική των κυβερνήσεων – κεφαλαίου και ΕΕ που τσακίζει κάθε εργατικό – λαϊκό δικαίωμα, μεγαλώνουν  και οι ταξικοί φραγμοί  στο δικαίωμα των παιδιών μας στη δημόσια, δωρεάν και ολόπλευρη μόρφωση.

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι δεν πάει άλλο!  Για να ξεπεράσουν τα μεγαθήρια την κρίση τους, πληρώνει με τη δουλειά, τον ιδρώτα και τον κόπο του ο λαός. Φτάνει ως εδώ! Τώρα οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, η νεολάια να δείξει τη δυναμή της ενάντια σε αυτούς που στερούν τη δουλειά, το ψωμί και το βιβλίο από την εργατική τάξη και τα παιδιά της. Εμείς είμαστε που παράγουμε όλο τον πλούτο , εμείς πρέπει και να τον καρπωνόμαστε.

Χαιρετίζουμε τους μαθητές που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και παλεύουν για τα δικαιώματά τους στην παιδεία.

Μπροστά στον εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το ’73 , τιμάμε των αγώνα των  φοιτητών, των μαθητών και του εργατικό κίνηματος αναδεικνύοντας το περιεχόμενο και τα αιτήματα του τότε με το σήμερα, αφού παραμένουν επίκαιρα.

Καλούμε τα σωματεία του Εργατικού Κέντρου, τα μέλη του, τους εργαζόμενους και τη νεολαία του νομού να δώσουν μαχητικό παρών στο συλλαλητήριο στις 15 Νοέμβρη που καλεί ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και ΛΤ Καρυάς στις 5:00μμ στον Άη Μηνά και στις 17 Νοέμβρη στην αντιμπεριαλιστική πορεία στις 6:30μμ στον Αη Μηνά και στην εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο στις 7:00μμ.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *