Ήρθαν οι Κινέζοι απ΄την Zhoushan

%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%b91

Λευκάδα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Zhoushan

για τη συνεργασία των δύο πόλεων

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της Zhoushan της Κίνας στη Λευκάδα με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Xu Xiaoyue.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση στο πλαίσιο της επίσκεψης της επταμελούς αντιπροσωπείας της αδελφοποιημένης πόλης, στο γραφείο του Δημάρχου, Κ. Δρακονταειδή.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα Τουρισμού και ανιχνεύθηκαν τρόποι για την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο πόλεων σε μια σειρά από τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Η συνάντηση εξάλλου είχε χαρακτήρα προετοιμασίας του ταξιδιού που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα και την πόλη της Zhoushan για τη συμμετοχή στη Διεθνή Διάσκεψη για τον Νησιωτικό Τουρισμό στις 21- 23 Σεπτεμβρίου. Έτσι στο πλαίσιο της αποστολής και στο περιθώριο της επίσημης συνάντησης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας με αποκλειστικό θέμα τη Διεθνή Διάσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Zhoushan και από την πλευρά της Λευκάδας, μεταξύ άλλων, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας και της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, Γ. Γεωργάκη, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Μ. Θερμού, και της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λευκάδας, Δ. Γαζή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης  ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Σπ. Αρβανίτης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Σπ. Πολίτης, όπως επίσης ο πρόεδρος του Α.Σ. Φίλανδρος Σπ. Μαραγκός.

%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%b9-2

Ο Δήμος Λευκάδας και οι εκπρόσωποι της Zhoushan αντάλλαξαν συμβολικά αναμνηστικά και ανανέωσαν τη συνάντησή τους για την Κίνα στο τέλος του μήνα.

%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ad%ce%b6%ce%bf%ce%b9-3

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *