Η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Λευκάδας καλεί σε αγώνα

διαδήλωση

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ 9.00-12.00 π.μ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 9.30 π.μ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ

Καμιά ανοχή στην επίθεση που δεχόμαστε.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί την πλειοψηφία των μικρών αυτοαπασχολούμενων σε αδιέξοδο, στη φτώχεια και στη χρεωκοπία για να ανακάμψουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών.
• Μας γδέρνουν με την αύξηση της φορολογίας, του ΦΠΑ και τον ΕΝΦΙΑ. Μας κυνηγάνε ανελέητα για χρέη σε ΕΦΟΡΙΑ, ΟΑΕΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
• Επιταχύνουν τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς.
• Τσακίζουν συντάξεις και παροχές υγείας-πρόνοιας, οδηγώντας μας στη δουλειά μέχρι τον τάφο.
• Πετσοκόβουν και τις τελευταίες κοινωνικές παροχές για σχολεία, υγεία προκειμένου να εξασφαλιστούν τα ματωμένα πλεονάσματα που θα αρπάξουν οι μεγάλες επιχειρήσεις.
• Την ίδια ώρα που οδηγούν τη λαϊκή οικογένεια στη φτώχεια και κυνηγούν τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους, χαρίζουν χρέη και μοιράζουν μποναμάδες και προκλητικές φοροαπαλλαγές προς το μεγάλο κεφάλαιο.
Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, Την ώρα που καταφθάνουν τα νέα υπέρογκα χαράτσια, ετοιμάζονται και έρχονται για ψήφιση μέσα στο Νοέμβρη, οι νέοι νόμοι για το ασφαλιστικό, για τα κόκκινα δάνεια και για τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα που προβλέπει το νέο μνημόνιο. Ο αντιλαϊκός κατήφορος δεν έχει τέλος. Η νέα κυβέρνηση έχει αναλάβει τη βρώμικη δουλειά που δεν τέλειωσαν οι προηγούμενοι, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πιο σκληρές κατευθύνσεις της Ε.Ε. και οι απαιτήσεις των μονοπωλίων, βιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών , μεγαλεμπόρων. Στήριγμά της οι ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ που τώρα κάνουν πως διαφωνούν, είναι όμως οι ίδιοι που ψήφισαν το μνημόνιο και πιέζουν για ακόμα ταχύτερη υλοποίηση των μέτρων.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Υψώνουμε τείχος αντίστασης στον πόλεμο που μας κήρυξαν. Το μόνο που δεν έχουμε δοκιμάσει είναι η δύναμη των αγώνων μας. Μόνο έτσι μπορούμε να υπερασπιστούμε τις δικές μας ανάγκες. Δεν περιμένουμε τίποτα από τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, που κρύβουν ότι τα μέτρα έχουν χαμένους και κερδισμένους. Με τις προτάσεις τους δίνουν πολύτιμη βοήθεια στην κυβέρνηση ώστε να περάσουν εύκολα και χωρίς αντίσταση.
Σε συμμαχία με τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, δυναμώνουμε την πάλη για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης, Ε.Ε., μονοπωλίων, για να ανοίξει ο αναγκαίος δρόμος για συνολικότερες αλλαγές υπέρ των λαϊκών στρωμάτων.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
• Κατάργηση του 26%. ΟΧΙ στην αύξηση της προκαταβολής και του Φ.Π.Α.
• Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Καμία μείωση κύριας και επικουρικής σύνταξης.
• Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στον ΟΑΕΕ.
• Κατάργηση των νόμων που επιταχύνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.
• ΟΧΙ στις ρυθμίσεις που απελευθερώνουν επαγγέλματα προς όφελος των μονοπωλίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *