Μήνυμα του υποψηφίου Θανάση Καββαδά

Καββαδάς Θ. 1

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑ                                                                                       Λευκάδα 9/9/2015
Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,

Στις 20 Σεπτεμβρίου οι Έλληνες θα προσέλθουν ξανά στις κάλπες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε εκλογές δραπετεύοντας από τις τεράστιες ευθύνες που δημιούργησε στη διάρκεια της ανεπαρκούς διακυβέρνησής του.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε μόλις επτά μήνες για να απορυθμίσει την ελληνική οικονομία, να αποτελειώσει την επιχειρηματική δράση, να αυξήσει τους ανέργους, να αποδυναμώσει τον κοινωνικό ιστό, να τσαλακώσει την εθνική μας αξιοπρέπεια, να δημιουργηθεί σειρά άλλων προβλημάτων στην υγεία, τη παιδεία, το μεταναστευτικό, να φέρει την Ελλάδα ένα βήμα πριν την έξοδο από την ευρωπαϊκή κοινότητα και το ευρώ.
Χρειάστηκαν μόλις 210 ημέρες! για να χαθούν όλοι οι κόποι και οι θυσίες των ελλήνων την τελευταία 5ετία.
Ας θυμηθούμε όλοι, εργαζόμενοι, έμποροι, επιχειρηματίες, συνταξιούχοι πώς βιώσαμε το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls, με επιστέγασμα το τρίτο και πιο βαρύ απ’ όλα μνημόνιο.
Αυτή η πορεία πρέπει να αναχαιτιστεί. Η χώρα δεν αντέχει άλλες δοκιμασίες και πειράματα.

Είναι πολιτικά έντιμο να παραδεχθούμε ότι στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η Ν. Δ τα προηγούμενα χρόνια έγιναν λάθη. Η συνειδητοποίησή τους είναι η δύναμή μας.
Η Ν. Δ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερή πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη. Όχι με λόγια, υποσχέσεις και ψεύδη, αλλά με δουλειά, αποφάσεις και έργα. Και πάνω απ’ όλα με ενότητα και διάθεση συναίνεσης που θα φέρει την εθνική επιτυχία. Γιατί η χώρα, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας με κορμό τη Ν.Δ, την παράταξη θεσμοφύλακα της σταθερότητας και της ευρωπαϊκής πορείας της.

Φίλες και φίλοι,
σας καλώ όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά να δώσουμε ενωμένοι και αυτή τη μάχη για να απαλλαγούμε από την αβεβαιότητα.
Με νηφαλιότητα να επενδύσουμε στο μέλλον της χώρας και της Λευκάδας. Να βάλουμε τα θεμέλια για να μπορέσουν οι νέοι, να επενδύσουν στα όνειρά τους με ασφάλεια και σιγουριά. Γιατί οι νέοι μας είναι οι εγγυητές της συνέχειάς μας.
Με αίσθημα ευθύνης και το κεφάλι ψηλά, ζητώ να στηρίξετε την μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, για να κοιτάξουμε με σιγουριά μπροστά στα καλύτερα που θα έρθουν.
Για μια Ελλάδα δίκαιη, δυνατή, σταθερή και σύγχρονη.
Η Ελλάδα αξίζει μια νέα πορεία, ένα καλύτερο αύριο.

Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ!

Με εκτίμηση
Αθανάσιος I. Καββαδάς
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Λευκάδος

ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ & ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ (ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ) email: akavvada@yahoo.gr Τηλ.: 2645029001 & 2645024933

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *