Πρόσκληση του Συλλόγου Εργ. Νοσοκομείου σε σύσκεψη για την υγεία

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΛΕΥΚΑΔΑ 10/6/2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ–ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Οι πρωτοβουλίες και κινητοποιήσεις που οργάνωσαν φορείς, σύλλογοι, σωματεία, της Λευκάδας το προηγούμενο διάστημα ήταν η αρχή για κλιμάκωση του αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες των συμπολιτών μας στην υγεία-πρόνοια, για ανακούφιση απέναντι στην αθλιότητα που ζουν κάθε μέρα ασθενείς και υγειονομικοί. Με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και χωριά, με παραστάσεις διαμαρτυρίας και συλλαλητήρια (στο Δήμο, την Περιφέρεια, το Διοικητή του Νοσοκομείου), σε συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας αναδείχτηκαν οι μεγάλες ελλείψεις σε όλο το κρατικό σύστημα της Υγείας, αλλά και οι αιτίες που έφεραν τα πράγματα στη σημερινή κατάσταση.
Τα προβλήματα συνεχίζουν να παραμένουν και θα οξυνθούν το επόμενο διάστημα. Οι 4500 προσλήψεις έμειναν μόνο υποσχέσεις και ετοιμάζεται νέο μνημόνιο – συμφωνία με νέα επώδυνα μέτρα για το λαό μας.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ:
• Τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό
• Την υπολειτουργία των κλινικών του νοσοκομείου
• Τις ελλείψεις σε φάρμακα και τα υλικά
• Την υποβάθμιση και το ελάχιστο προσωπικό του ΠΕΔΥ και του Κέντρου Υγείας Βασιλικής
• Τις πληρωμές και τα χαράτσια
• Την εμπορευματοποίηση της υγείας

Καλούμε τα σωματεία και τους φορείς που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος σε σύσκεψη το Σάββατο 13 Ιουνίου ώρα 7:00 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο με σκοπό να επανακαθορίσουμε και να συντονίσουμε τη δράση μας για την επόμενη χρονική περίοδο.

ΤΟ Δ.Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *