Το Επιμελητήριο Λευκάδας για την πρώτη προσέγγιση του κρουαζιερόλποιου

κρουαζ. αρχική

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Άφιξη κρουαζιεροπλοίου
Seabourn Odyssey

κρουαζ. 1

(Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

κρουαζ. 2

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι κατέπλευσε χθες Τρίτη 12 Μαΐου στο Νυδρί Λευκάδας το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey, το οποίο παρέμεινε στο νησί για εννιά ώρες.
Τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με λάντζες, υποδέχθηκε χορευτικό του Αλέξανδρου Νυδριού κατόπιν συνεργασίας του Επιμελητηρίου με τον Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Αναστάσιο Γαζή, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών ο φορέας είχε προβεί στην λειτουργία Hopsitality Desk πάνω στο πλοίο, όμως από την επόμενη κιόλας προσέγγιση η διοίκηση του Επιμελητηρίου σκοπεύει να προχωρήσει στη λειτουργία και ενός information kiosk στο σημείο αποβίβασης των επιβατών με σκοπό τη παροχή πληροφοριών στους επιβαίνοντες.
Γενικότερα πρέπει να τονιστεί ότι η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου δημιούργησε έντονη κινητικότητα όχι μόνο στο Νυδρί αλλά σε ολόκληρο το Νομό, αφού πραγματοποιήθηκαν εκδρομές τόσο με καραβάκι στο Μεγανήσι, στη πόλη της Λευκάδας αλλά και σε άλλες περιοχές κι ως εκ τούτου επιβάλλεται η προσπάθεια αυτή να στηριχθεί από όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς του τουρισμού του τόπου μας, καθώς και από τους ίδιους τους επαγγελματίες.

κρουαζ.3

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιβάτες του Seabourn Odyssey ανήκουν στην υψηλότερη παγκοσμίως εισοδηματική τάξη, καθώς και το ότι το πλοίο θα καταπλεύσει στο Νυδρί άλλες οκτώ φορές κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου (20/5, 16/6, 24/6, 21/7, 29/7, 25/8, 2/9, 29/9), ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί 12 προσεγγίσεις για το 2016.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *