Απάντηση του Θ. Σολδάτου στον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την άμμο

ΣΟΛΔ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
τ. Βουλευτής Ν. Λευκάδας

13-03-2015

Θέμα άμμου. Απάντηση στον κ. Αντιπεριφερειάρχη.

Αγαπητέ κ. Αντιπεριφερειάρχη,
χαίρομαι που ξεκαθαρίζετε ότι δεν αναφερόσασταν στο πρόσωπό μου στο αρχικό δελτίο τύπου.
Ελπίζω να το κατανοήσουν και εκείνοι, οι οποίοι συνδέοντας την αναφορά σας στο θέμα της άμμου με το όνομά μου, δημιούργησαν σκοπίμως σύγχυση για μια ακόμη φορά.

Πάντως δεν ευθύνομαι για το γεγονός ότι δεν καταλάβατε πριν δυο μήνες, ότι η επιστραφείσα ΚΥΑ, ήταν αυτή που σταμάτησα εγώ, ώστε να μην εκποιηθεί η άμμος.

Τέλος επιτρέψτε μου να σημειώσω και το εξής:
Από τη στιγμή που ανακοίνωσα στο περιφερειακό συμβούλιο ότι το ζήτημα δρομολογήθηκε προς επίλυση, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου που είχαμε την 1η ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, πέρασε ένα δίμηνο χωρίς το θέμα να προλάβει πράγματι να ολοκληρωθεί. Προφανώς εξαιρώ την προεκλογική περίοδο από τον “ωφέλιμο” χρόνο.
Σε λίγες μέρες όμως συμπληρώνεται ένα δίμηνο από την 25η Ιανουαρίου, «…που το σκοτάδι άρχισε να φεύγει και η μέρα άρχισε να χαράζει», όπως γράφετε και ο χρόνος αρχίζει να μετράει εις βάρος σας για το θέμα της άμμου.
Μήπως εκτός της όποιας αναφοράς σας στο παρελθόν, πρέπει να μας πληροφορήσετε και πότε θα επιλυθεί το ζήτημα της άμμου οριστικά;

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ: Προβληματιστήκαμε σοβαρά αν έπρεπε να δημοσιεύσουμε την παραπάνω απάντηση του κ. Θ. Σολδάτου, για τον λόγο ότι απαντά σε μια ανακοίνωση του κ. αντιπεριφερειάρχη την οποία δεν σημοσιεύσαμε για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μας τίμησε με την αποστολή της.

Τελικά όμως, αποφασίσαμε να νικήσει η ενημέρωση και δημοσιεύουμε την απάντηση που μας  έστειλε σήμερα ο π. βουλευτής, ελπίζοντας στην κατανόησή σας.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *