Ο Τηλυκράτης κατά της βίας

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Α.Ο.Ν. Τηλυκράτης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ

Παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν γύρω μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με φαινόμενα ανεξέλεγκτων συμπεριφορών κατά την διάρκεια των αγώνων με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμα και ανθρώπινες ζωές δεν μπορούμε να μένουνε πλέον απλοί παρατηρητές .

Θέλουμε να κάνουμε ξανά τα Σαββατοκύριακα μια μεγάλη γιορτή, όπου οικογένειες με μικρά παιδιά να δίνουν έναν πανηγυρικό τόνο, έναν τόνο χαράς στους αγώνες του Τηλυκράτη ιδίως μάλιστα σε αυτήν εδώ την εποχή  και  κοινωνία, όπως είναι η σημερινή Ελλάδα της κρίσης όπου ο αθλητισμός αποτελεί μια διέξοδο χαράς και αισιοδοξίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε μακριά από το γήπεδό μας  την μάστιγα της βίας. Δεν είναι δυνατό να επιτρέψουμε ο Τηλυκράτης να δέχεται τις συνέπειες και επιπτώσεις της γενικότερης συμπεριφοράς βίας στα γήπεδα. Δεν δεχόμαστε ότι ο οιοσδήποτε κακόβουλος είναι οπαδός της ομάδας μας.

Με ομόφωνη απόφαση του το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη κάνει γνωστό και ξεκάθαρο σε οποιοδήποτε κακόβουλο ότι:

Προκειμένου να προστατέψουμε την ομάδα μας εφεξής στα εντός έδρας παιγνίδια του Τηλυκράτη θα υπάρχει ομάδα περιφρούρησης η οποία θα έχει ως έργο την παρακολούθηση , εντοπισμό , αποπομπή από το γήπεδο ή και παραπομπή στη δικαιοσύνη ( αν χρειαστεί) οιουδήποτε εχθρού της ομάδας που με οποιοδήποτε τρόπο με τη συμπεριφορά του προσπαθήσει να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας και τη σωματική ακεραιότητα όσων βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου.

Από πλευράς μας θα βοηθήσουμε το σωματείο μας και κατ΄επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε όλους τους φίλους να συνεχίσουν να γεμίζουν το γήπεδό μας  να χειροκροτούν και να υποστηρίζουν την ομάδα μας όπως έκαναν πάντα.

 

Το ΔΣ Του Τηλυκράτη

Κοιν. Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας

Σύνδεσμος διαιτητών Πρέβεζας – Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *