Επιστολή του Τηλυκράτη προς την Επιτροπή Διατησίας

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Α.Ο.Ν. Τηλυκράτης

Αρ. πρωτ.    42                                                   προς

επιτροπή διαιτησίας Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας

Κοιν. Ε.Π.Σ. Πρέβεζας – Λευκάδας

Κύριοι

 

Μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες που περνάει η Χώρα μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκινήσαμε σαν νέα διοίκηση  πριν μερικούς μήνες την συνέχεια του ιστορικού Τηλυκράτη κρατώντας τις ρίζες του και ταυτόχρονα κάνοντας αυτά που απαιτεί η σύγχρονη  εποχή μας δημιουργήσαμε ακαδημίες και στελεχώσαμε  την ομάδα μας με νέα και με ήθος παιδιά, από την περιοχή μας. Κάναμε (και θα κάνουμε) κοινωνικές δράσεις συμμετέχοντας έτσι από κοντά και ενεργά στα προβλήματα και τους συνανθρώπους μας. Καλλιεργώντας παντού την ηθική αλλά και το σεβασμό στους κανόνες και τους θεσμούς και με μια νέα φιλοσοφία κάναμε νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα αφήνοντας όλα τα << αρρωστημένα >> πίσω.

Βέβαια δεν έχουμε ως στόχο να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά να φτιάξουμε ένα σωματείο που να αποπνέει υγεία και σεβασμό στην ιστορία του.

Μη ξεχνάτε ότι ο Τηλυκράτης είναι ένα σωματείο 88 ετών,εκπροσωπεί ένα ολόκληρο νησί και πρόσφατα μέχρι πριν δυο χρόνια εκπροσώπησε την ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της F.L.2.

Δεν έχει να αποδείξει τίποτα αφού οι διακρίσεις είναι πάρα πολλές.

Από την αρχή του πρωταθλήματος και του κυπέλου δεν διαμαρτυρηθήκαμε ποτέ για διαιτησία ούτε στους ίδιους τους διαιτητές όσο και τους βοηθούς τους μα ούτε σε κανένα όργανο της επιτροπής διαιτησίας η της Ε.Π.Σ. Κλείσαμε τα αυτιά μας στις πληροφορίες που έρχονταν αυτές τις 20 μέρες για το συγκεκριμένο  παιχνίδι με τον Αχέροντα Καναλακίου, για το ποιος θα σφυρίξει και <<πως>> θα σφυρίξει. Ενεργήσαμε έτσι από ευγένεια και έχοντας εμπιστοσύνη  και σεβασμό στους κανόνες και στους θεσμούς.

Δυστυχώς όμως κάναμε λάθος, γιατί οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν με σωρεία λαθών εις βάρος της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τα δυο πέναλτι.

Αν κάποιοι κατάλαβαν την ευγένεια μας ως αδυναμία κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. .

Θα περιμένουμε με την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα και κατόπιν την παραδειγματική τιμωρία  του από εσάς  μονίμως ευνοούμενου κύριου Ντίτσιου, ο όποιος συνέχεια  δημιουργεί φρικτά παράπονα και δηλητηριάζει ακόμα περισσότερο  το ήδη δηλητηριασμένο  ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολο σχεδόν των αγώνων που σφυρίζει με <<συγκεκριμένες ομάδες >>.

Κύριοι μετά από αυτή την ανήθικη και προσβλητική τόσο για το ποδόσφαιρο και ακόμα περισσότερο για το σωματείο μας διαιτησία,  είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε τόσο  την προσπάθεια των παικτών μας αλλά και όλων των φίλων του Τηλυκράτη με κάθε νόμιμο τρόπο.

Τη πορεία που χαράξαμε θα τη συνεχίσουμε.

                                                                                                            Λευκάδα  4 – 2 – 2015 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *