Δελτίο Τύπου υποψηφίου της Ν. Δ. Θανάση Καββαδά για την ομιλία στο Νυδρί

Νυδρί 1

(Για μεγέθυνση κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ                                                                                              Λευκάδα 22/1/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ

Στο Νυδρί πραγματοποίησαν σήμερα την προεκλογική τους ομιλία οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ την οποία παρακολούθησαν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής. Στην ομιλία παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του Νησιού κ. Θεόδωρος Σολδάτος, ο Διοικητής του ΟΓΑ και πρώην Βουλευτής κ. Ξενοφώντας Βεργίνης και ο κ. Παναγιώτης Καββαδάς πρώην βουλευτής και περιφερειάρχης.

Νυδρί 3

Σημεία ομιλίας Θανάση Καββαδά.
-Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας σήμερα εδώ. Σας ευχαριστώ που στηρίζετε την προσπάθεια τη δική μου και των δύο αξιόλογων συνυποψηφίων μου για το καλό της Λευκάδας. Με την παρουσία σας εδώ στέλνετε το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι δυνατή, ενωμένη και πάνω από όλα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί ξανά τα συμφέροντα της πατρίδας μας. Να τιμήσει τις θυσίες που έκαναν τα τελευταία χρόνια οι έλληνες πολίτες και να μην αφήσει τόσους κόπους και προσπάθειες να πάνε χαμένες, από εκείνους που καθημερινά βομβαρδίζουν την κοινωνία με θέσεις και απόψεις που απειλούν να βυθίσουν τη χώρα στο χάος.
-Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ που ο καθένας – με πρωτοφανή ελαφρότητα – λέει ότι του έρθει. Άλλος μας λέει ότι θα μειώσει τους φόρους, άλλος ότι θα τους αυξήσει, άλλος ότι θα τυπώσει ευρώ, άλλος λέει ότι θα αφοπλίσει την αστυνομία άλλος ότι θα «ανοίξουν τα σύνορα» και πολλά ακόμη που συνιστούν έναν εφιάλτη!
-Και αυτό που προκύπτει είναι ότι: ή δε ξέρουν τι θέλουν να κάνουν και δε μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, ή ξέρουν πολύ καλά και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αποκρύψουν από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
-Την απάντηση δεν περιμένουμε φυσικά να την πάρουμε από τους ίδιους. Την απάντηση θα τη δώσουν οι πολίτες αυτής της χώρας, θα την δώσετε εσείς, οι Λευκαδίτες και οι Λευκαδίτισσες, την Κυριακή στις κάλπες, ψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία, τη μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη στη χώρα, που μπορεί να κρατήσει τη χώρα όρθια και να μην χαθεί ότι με μόχθο έως τώρα χτίσαμε.
-Δυόμισι χρόνια τώρα καταφέραμε η οικονομία να πετύχει πλεονάσματα, να μηδενιστούν τα ελλείμματα, να ξαναβρεί ρυθμούς ανάπτυξης και να στείλει το μήνυμα στις ξένες αγορές ότι μπορεί σύντομα να σταθεί στα πόδια της.
-Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει περισσότερο τους επιχειρηματίες εδώ στο Νυδρί και στις γύρω περιοχές είναι η σταθερότητα. Αυτή είναι τα Α και το Ω για εμάς εδώ. Χωρίς σταθερότητα πολιτική και οικονομική, θα χάσουμε το τρένο της άμεσης ανάπτυξης που για το Νησί μας βασικός μοχλός της είναι ο Τουρισμός. Ναι χρειάζονται υποδομές και πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα εν εξελίξει έργα πνοής για τον τουρισμό. Όμως η σταθερότητα είναι αυτή που εγγυάται σήμερα τις δουλειές μας αύριο.
-Και λέγοντας αύριο εννοώ τη σεζόν που έρχεται. Και από αυτό το αύριο ξεκινά την καταστροφική του πορεία ο ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλεί εκλογές και ανακόπτει την ανοδική πορεία του Τουρισμού, που πέρυσι κατέρριψε κάθε ρεκόρ. Από την προκήρυξη των εκλογών και μετά οι κρατήσεις τουριστών έχουν μειωθεί κατακόρυφα. Αναφέρομαι σε αυτό γιατί είμαι πραγματιστής. Γιατί εμείς εδώ, σε τούτο τον Τόπο, ζούμε από τον Τουρισμό. Γιατί ο τουρίστας, όπως και ο επενδυτής, ο ποιοτικός τουρίστας και ο σοβαρός επενδυτής , θέλει ασφάλεια, θέλει σταθερότητα, θέλει σιγουριά.
-Η θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο, γιατί μπόρεσα να μάθω από πρώτο χέρι τα προβλήματα του Τόπου μου. Και ένα από τα μεγάλα προβλήματα είναι οι υποδομές και η αναζήτηση χρημάτων για να μπορέσουν να υλοποιηθούν. Είναι η διεκδίκηση κοινοτικών πόρων. Και για τη Χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ θα πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση εγγύησης.
-Τα έργα που πρέπει να μπουν σε φάση υλοποίησης στον πρώην Δήμο Ελλομένου:
1.Το τουριστικό αγκυροβόλιο του Νυδρίου, ώστε να ελλιμενίζονται μικρά και μεγάλα σκάφη
2.Η ανάπλαση και πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου του Νυδρίου
3.Η σύνδεση της παραλίας του Νυδρίου με το βιολογικό και η επέκτασή του στις περιοχές Γένι-Δεσίμι.
4.Η παράκαμψη του Πόρου (δρόμος Χαλικιά-Ρούδα), για την πιο γρήγορη πρόσβαση στο Μικρό Γιαλό.
5.Η δημιουργία μαρίνας ή οργανωμένου τουριστικού λιμανιού στο Βλυχό.
-Πρέπει να επενδύσουμε και σε άλλες μορφές τουρισμού. Να ξεφύγουμε από το Μοντέλο Ήλιος-Θάλασσα. Έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε να παρέχουμε Αγροτουρισμό, Πολιτιστικό Τουρισμό, Θρησκευτικό Τουρισμό, ακόμη και Γαστρονομικό τουρισμό, αξιοποιώντας τις παραδόσεις μας και τα προϊόντα του Τόπου μας.
-Ξέρω ότι οι δυσκολίες ενός βουλευτή είναι πολλές. Έχω τη διάθεση και μπορώ να δεσμευτώ προσωπικά ότι είμαι έτοιμος να δώσω σκληρές μάχες και να συγκρουστώ εκεί που θα χρειαστεί για το καλό του Νησιού.

-Κλείνοντας αυτή τη συνάντηση πρέπει να κρατήσουμε ένα πράγμα στο μυαλό μας: Σε αυτές τις εκλογές πάμε ενωμένοι. Όλη η Νέα Δημοκρατία μία γροθιά! Δε παίρνουμε ρίσκα, δε πιστεύουμε όσα χωρίς κόπο μας υπόσχονται, γιατί στο τέλος όλα αυτά θα τα πληρώσουμε με πολύ μεγαλύτερες θυσίες από όσες έχουμε έως τώρα κάνει !Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ανθρώπους που την επομένη μέρα μπορούν να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν με πίστη και δύναμη με όραμα και σεβασμό για την Πατρίδα! Εμπιστευτείτε τη Νέα Δημοκρατία. Δώστε μας δύναμη με την ψήφο σας.
________________________________________
ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ & ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ (ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ) email: akavvada@yahoo.gr Τηλ.: 2645029001 & 2645024933

Νυδρί 4

Νυδρί 2

Σχολιάστε

  1. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ…..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…..ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *