Ανακοίνωση της παράταξης “Όλοι για τη Λευκάδα”

Ανακοίνωση της παράταξης “Όλοι για τη Λευκάδα”

Ανακοίνωση της παράταξης “Όλοι για τη Λευκάδα”

Ανακοίνωση της παράταξης “Όλοι για τη Λευκάδα”

Ένα στάδιο που είχε σημαντικά αναβαθμιστεί στη διάρκεια της δημοτικής θητείας Κων/νου Δρακονταειδή, είχε προγραμματιστεί η παραπέρα βελτίωση του και είχε παραδοθεί στολίδι το Σεπτέμβριο 2019, σήμερα παρουσιάζει θλιβερή εικόνα. Μια εικόνα την οποία με αναρτήσεις του ο σημερινός δήμαρχος Λευκάδας προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον (κατ’ ευφημισμό πλέον) χλοοτάπητα!

Ας δούμε μερικά από τα αποτελέσματα, αυτής της 21μηνης απραξίας της δημοτικής αρχής:

  • Το Δημοτικό Στάδιο παραμένει, ουσιαστικά, χωρίς προσωπικό, από το καλοκαίρι του 2019! Τόσες προσλήψεις και μάλιστα με fast track διαδικασίες αλλά όχι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που «βολεύονται» με το προσωπικό των βιβλιοθηκών και των μουσείων!
  • Το «χαλί» του κ. δημάρχου, αντί για τον κανονικό χλοοτάπητα (που αντικαταστάθηκε πλήρως τον Οκτώβριο του 20180), αποτελείται σήμερα από τριφύλλι, τουλάχιστον κατά 40% . Σημειωτέον ότι ο τάπητας, όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει ταλαιπωρηθεί καθόλου λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής απραξίας!
  • Τα 50 καθίσματα στην κερκίδα, που δεν είχαν τοποθετηθεί λόγω της τότε επικείμενης εγκατάστασης των δημοσιογραφικών θεωρείων, παραμένουν «αποθηκευμένα», περιμένοντας (ίσως) την επόμενη δημοτική περίοδο!
  • Τα προστατευτικά κάτω από τις κερκίδες έχουν σχεδόν καταστραφεί, δημιουργώντας προβλήματα ασφάλειας!
  • Η κατάσταση του ταρτάν είναι πάρα πολύ άσχημη, αφού όλο αυτό το διάστημα δεν γίνεται πρόχειρη αποκατάσταση των φθορών, όπως συνέβαινε στη θητεία μας. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή «κατάφερε» να εντάξει το έργο της αποκατάστασης του ταρτάν 21 ολόκληρους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ενώ η χρηματοδότηση, η μελέτη, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η σύμφωνη γνώμη του Λευκαδίτη τ. Υπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, προϋπήρχαν από τον Απρίλιο του 2019. Το έργο ήταν «πακέτο» με το γήπεδο του Αγίου Πέτρου. Τι ταχύτητα και τι αποτελεσματικότητα, για κάτι σχεδόν έτοιμο!
  • Ο χώρος του αντλιοστασίου έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο.
  • 600 plus ημέρες δημοτικής αρχής Σολδάτου, Καλού, Λιβιτσάνου και ο χώρος κάτω από τις κερκίδες, των οποίων έγινε η υποστύλωση το 2019 (περίμεναν γι’ αυτό 15 χρόνια!), δεν έχει καθαριστεί από τα μπάζα ενώ με ελάχιστες παρεμβάσεις θα μπορούσε να διαμορφωθεί κατάλληλα (όπως εμείς είχαμε συζητήσει με τα σωματεία) και να δοθεί για χρήση στους αθλούμενους.

Αυτά είναι κάποια ελάχιστα που θα μπορούσε κάποιος να αναφέρει σχετικά με την κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας, ενημερώνοντας τους πολίτες, ασκώντας την πρέπουσα κριτική στην δημοτική αρχή για την αδιαφορία της στις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας και απαντώντας στην πρωτοφανή – έντονη έπαρση ενός δημάρχου, που είτε μεγιστοποιεί τα ελάχιστα και αυτονόητα, είτε διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, διακατεχόμενος από το άγχος της αμείλικτης πραγματικότητας.

Δημοτική Παράταξη “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ”

23/5/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *