Θαύμα, θαύμα! Ο Δήμος αποφάσισε να μετράει πόσο νερό μπαίνει στο νησί!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Και το θαύμα έγινε ξαφνικά: Ο δημοτική μας αρχή ξαφνικά, ελάχιστα πριν απ’ τη λήξη της θητείας της κι αφού “φρόντισε” να χάσει το έργο της τηλεμετρίας, αποφάσισε να κάνει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει όταν ανέλαβε, πριν από τέσσερα χρόνια: Να τοποθετήσει στο ύψος του ενετικού Κάστρου ένα υδρόμετρο στο δίκτυο που φέρνει το νερό απ’ τον Άη-Γιώργη του Λούρου, ώστε να γνωρίζουμε πόσο νερό μπαίνει στο νησί και πόσο χάνεται στο δρόμο!  Κι αφού γνωρίζουμε (υποτίθεται) πόσο νερό καταναλώθηκε (τουλάχιστον απ’ τους καταναλωτές που πληρώνουν), θα ξέρουμε και πόσο νερό ¨χάνεται”, είτε από διαρροές στο δίκτυο εντός του νησιού μας, είτε από λαθραίες συνδέσεις πονηρών καταναλωτών!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση, που αν μη τι άλλο, θα βοηθήσει την νέα δημοτική αρχή να βάλει μια τάξη σ’ αυτό το μπάχαλο που ονομάζεται υπηρεσία ύδρευσης, αν βέβαια έχει την πολιτική βούληση για να το πράξει.

Σε ότι αφορά τώρα την καθυστέρηση αυτής της τόσο απλής ενέργειας, ¨κάλλιο αργά παρά ποτέ”, λέει γι αυτές τις περιπτώσεις ο λαός. Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει την δημοτική αρχή απ’ την υποχρέωσή της ν’ απολογηθεί στους πολίτες, γιατί καθυστέρησε τόσο…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *