Άλλαξαν οι Διοικητές στις Υγειονομικές Περιφέρειες

Γ.Γ.

Νέος Διοικητής στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (στην οποία ανήκει υγειονομικά και η Λευκάδα), ο (Ηλείος) γιατρός Γιώργος Γιαννόπουλος – Υποδιοικητές οι Κωστακιώτης και Ζαμπάρας.

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Υγείας οι νέοι Διοικητές στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας. Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα, τοποθετήθηκε ο γιατρός, Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Α’ Υποδιοικητής τέθηκε ο Δημήτρης Κωστακιώτης, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Β’ Υποδιοικητής ορίστηκε από την Αιτωλοακαρνανία ο πολιτικός μηχανικός Μιλτιάδης Ζαμπάρας.

Στις υπόλοιπες περιφέρειες τοποθετούνται:

Στην 1η ΥΠΕ Αττικής τοποθετήθηκε ο γιατρός, διευθυντής ΕΣΥ,  Αγγελος Παπαδόπουλος (ήταν υποδιοικητής το 2010 επί προεδρίας του κ. Τάσου Χατζή).

Στην 2η ΥΠΕ Αττικής, Πειραιά και νησιών τοποθετήθηκε επικεφαλής ο ογκολόγος του «ΜΕΤΑΞΑ» Νίκος Καρβούνης.

Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης τοποθετήθηκε ο γιατρός Στρτής Πλωμαρίτης, συνδικαλιστής της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης.

Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τοποθετήθηκε ο Νέστορας Αντωνίου, διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, απόφοιτος Οικονομικού της Νομικής.

Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, τοποθετήθηκε ο Νίκος Ηγουμενίδης, γιατρός του νοσοκομείου Ηρακλείου.

(Πηγή:thebest.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.