Πήγαν να του πάρουν το δίπλωμα και τραυμάτισε αστυνομικό με το ταξί του

Πήγαν να του πάρουν το δίπλωμα και τραυμάτισε αστυνομικό με το ταξί του

Όλα συνέβησαν σήμερα στο αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο επικεφαλής του Αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου πήγε στην πιάτσα των ταξί, που βρίσκεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις του, προκειμένου να πάρει το δίπλωμα από επαγγελματία οδηγό.

Ο ταξιτζής είχε “συλληφθεί” από ραντάρ να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στην περιοχή της Αθήνας και βάση του κοκ έπρεπε να τυ αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης για δύο μήνες.

Οταν ο επικεφαλής του Τμήματος ενημέρωσε τον ταξιτζή για την παράβαση και του ζήτησε το δίπλωμα αυτός αντέδρασε και με το αυτοκίνητό του επιχείρησε να χτυπήσει τον αστυνομικό.

Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στον αστυνομικό στην προσπάθεια να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά τον ένστολο, ενώ ήδη μέσα στο ταξί του είχε επιβιβάσει τουρίστα για να τον μεταφέρει σε κοντινή περιοχή.

Άμεσα επικράτησε πανικός, με διερχόμενους να σταματούν τον μαινόμενο ταξιτζή και αστυνομικούς να τρέχουν για να τον συλλάβουν.

Ο τσαμπουκάς ταξιτζής συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ενώ  ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: tempo24.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *