Τερτίπια του φακού…

Τερτίπια του φακού…

Στην πάνω φωτογραφία βλέπουμε αριστερά δυο Ελλομενίτες πρεσβύτερους, (τον π. Παναγιώτη και τον π. Νικόλαο) κατά την Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πιλότους, και δεξιά δυο αντιδημάρχους επίσης Ελλομενίτες, τον (ένστολο) τοπικό αντιδήμαρχο Ελλομένου κ. Κονιδάρη και τον  αντιδήμαρχο- “τσάρο της οικονομίας” του Δήμου κ. Τάσο Γαζή.  Κρίνοντας από την κίνηση σταυροκοπήματος του κ. Γαζή που είναι σε εξέλιξη, γνωστού παλαιόθεν σαν ανθρώπου του “Ιερού”, αλλά  και από τον απόλυτο συντονισμό του με την κυρία του εκκλησιάσματος στην δεξιά άκρη της φωτογραφίας, γίνεται φανερό πως ο “τσάρος” της οικονομίας “παίζει εντός έδρας” (με φόντο τις προσεχείς εκλογές), τουλάχιστον προς τους θρησκευόμενους ψηφοφόρους.

Δείτε τώρα (στην κάτω φωτογραφία) πως κάποια τερτίπια του φακού μπορούν να στείλουν λάθος και πολύ παρεξηγήσιμα συμπεράσματα:

Τερτίπια του φακού…

Όχι, δεν έχει χειροτονηθεί -τουλάχιστον ακόμα- ο “τσάρος της οικονομίας”, που εδώ από μια διαστροφή του φωτογραφικού φακού, τον δείχνει  να συμμετέχει κι αυτός στο “φως ιλαρόν”, ανάμεσα στους πατέρες…

Τυχαίο?

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *