1η Συνάντηση Ακαδημιών στίβου Λευκάδας-Πρέβεζας

1η Συνάντηση Ακαδημιών στίβου Λευκάδας Πρέβεζας
????????????????????????????????????

To Σάββατο 24/11/2018, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου διοργάνωσαν αγώνα ακαδημιών Στίβου με συμμετοχή των σωματείων κλασικού αθλητισμού Λευκάδας και Πρέβεζας, στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Στους αγώνες συμμετείχαν παιδιά από προσχολκή ηλικία μέχρι και Α’ Γυμνασίου (ΠΠ/ΠΚ Β’), σε αγωνίσματα δρομικά, αλτικά και ριπτικά. Εμβόλιμα έγιναν και 2 δρομικά αγωνίσματα κατ. ΠΠ/ΠΚ Α’.

Συνολικά έλαβαν μέρος περίπου 320 παιδιά από Γ.Σ. Λευκάδας, Α.Σ.Λ. Φίλανδρο, Α.Ο.Πρέβεζας, Φιλαθλητικό Πρέβεζας και ‘Ευ ζειν» Πρέβεζας., σε μια υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα! Οι κερκίδες γέμισαν κόσμο, το στάδιο πλημύρισε παιδιά, το πρόγραμμα με τη βοήθεια των προπονητών όλων των συλλόγων έτρεξε κανονικά καθώς και οι απονομές των επάθλων.

Το παρόν έδωσαν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κος Βασίλης Πλάτωνας καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ κος Θανάσης Χασκής, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους, καθώς και τους παράγοντες των υπόλοιπων συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και βοήθησαν στην άρτια, έγκαιρη και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

 

Για το ΔΣ του ΓΣ Λευκάδας

Ο πρόεδρος

Σ. Μεσσήνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *