Βράβευση από ΣΕΓΑΣ αθλητών και προπονητών του Γ. Σ. Λευκάδας

Βράβευση από ΣΕΓΑΣ αθλητών και προπονητών του Γ. Σ. Λευκάδας

Την Κυριακή 11/03/2018, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στη γιορτή του Κλασικού Αθλητισμού που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε βραβεύσεις αθλητών και προπονητών από Ήπειρο και Λευκάδα που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, απονομή τιμητικών πλακετών σε φορείς και χορηγούς που υποστηρίζουν το Στίβο της περιοχής, καθώς και βράβευση αθλητών που πέτυχαν κατά το έτος 2017 την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Από το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας βραβεύτηκαν η χάλκινη πανελληνιονίκης Π/Κ στο άλμα εις ύψος και μέλος της Εθνικής Ομάδας, Γεωργιάννα Ιωακειμίδη και ο επίσης χάλκινος  Πανελληνιονίκης 2017 ΠΠ Α’ στο έξαθλο, Κων/νος Φυτόπουλος, καθώς και οι προπονητές τους Γιάννης Πολίτης, Χρύσα Φραγκούλη και Ίκαρος Ζακυνθινός.

Στις βραβεύσεις επιτυχόντων σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο σύλλογός μας είχε ξανά πολυπληθή συμμετοχή, αφού 11 αθλητές πέτυχαν την εισαγωγή τους και είναι οι εξής:

 1. Γουρζή Ευαγγελία – ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ)
 2. Ζακυνθινού Θάλεια – ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
 3. Κατωπόδης Νικόλαος – ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)
 4. Κοντογεώργης Χαράλαμπος – ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ)
 5. Λογοθέτη Πηνελόπη – ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ (ΑΕΝ)
 6. Μπάκας Χρήστος – ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ (ΑΕΝ)
 7. Ντίνου Λήδα – ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΕΘΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)
 8. Παρασκευά Ηλίας – ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ)
 9. Ροντογιάννης Θεόφιλος – ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΑΘΗΝΑ)
 10. Σταύρακα Κων/να – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)
 11. Ζαμπέλη Βεατρίκη – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΛΗΞΟΥΡΙ)

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο από τους έντεκα προαναφερόμενους έχουν φέρει στη Λευκάδα ένα χρυσό και δύο αργυρά πανελλήνια μετάλλια στα σύνθετα. Θάλεια Ζακυνθινού 2013 (αργυρό) και 2014 (χρυσό) και Θεόφιλος Ροντογιάννης 2014 (αργυρό).

Ευχόμαστε λοιπόν πάντα επιτυχίες σε όλα τα παιδιά, όχι μόνο στο στίβο του αθλητισμού αλλά και σε αυτόν της ζωής και της εκπαίδευσης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *