Το 4ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

Το 4ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

Με επιτυχία διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου στην πλατεία Μαρκά (στις 07:00 το βράδυ) το 4ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας. Στην διήμερη έκθεση εδεσμάτων και τοπικών προϊόντων οι επισκέπτες, ντόπιοι και ξένοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν υπέροχες γευστικές δημιουργίες των διακεκριμένων σεφ (Λευκαδιτών και ξένων), από διάφορες Ενώσεις, Λέσχες και Ακαδημίες αρχιμαγείρων, μεταξύ των οποίων και ο μαιτρ της μοναστηριακής κουζίνας πάτερ Επιφάνιος, των σπουδαστών των Δ. ΙΕΚ Μαγειρικής Λευκάδας και Βόνιτσας, καθώς και εκλεκτά εδώδιμα προϊόντα τοπικής μας παραγωγής.

Κατά την πρώτη βραδιά της έκθεσης  η εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία δυσκόλεψε παράγοντες και επισκέπτες της έκθεσης και μάλλον απέτρεψε κάποιους απ΄ το να την επισκεφθούν.

Το 4ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

Την Κυριακή το βράδυ όμως, φυσούσε ένα δροσερό αεράκι που έδιωξε τον καύσωνα, οι επισκέπτες ήταν σαφώς περισσότεροι κι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι ενώ απόλαυσαν και τις θαλασσινές δημιουργίες των ειδικών της Μαγειρικής, αφού η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα θαλασσινά.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την Έκθεση:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *