Πρόσκληση γνωριμίας από τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Λευκάδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Στα πλαίσια του προγράμματος δράσης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Νομού Λευκάδας, το ΔΣ του Συλλόγου σας καλεί σε μια πρώτη  συνάντηση γνωριμίας  το Σάββατο 18 Μάρτη και ώρα  8:30 μ.μ. στο κέντρο ΟΑΣΙΣ  στη Λευκάδα ,δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Στη συνάντηση θα γίνουν ανακοινώσεις από  την πρόεδρο του Συλλόγου και τον αντιπρόσωπο του  Συλλόγου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Πολιτικών Συνταξιούχων  ,<ΠΟΠΣ > .
Η σημερινή συγκυρία , τα μνημόνια, οι περικοπές των συντάξεων και όχι μόνο , δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να μας καταβάλει η απογοήτευση .
Κατανοούμε ότι   όντες  εκτός  εργασίας    αποτελούμε μια από τις πιο ευάλωτες  ομάδες του  λαού μας . Με τη δραστηριοποίηση  και  την παρουσία  μας όμως  σε  όλα τα τεκταινόμενα  ευελπιστούμε  ότι κάποια στιγμή   κάποιοι θα αναγκαστούν  να  ακούσουν  και τους συνταξιούχους  ή τουλάχιστον  δε θα επιτρέψουμε να επιβεβαιωθεί το κινηματογραφικό έργο  ¨ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ¨.
Καλούμε  λοιπόν  όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου, είτε είναι  είτε δεν είναι  μέλη του Συλλόγου μας να έρθουν το Σάββατο 18 Μάρτη στις 8:30 στην ΟΑΣΗ  να  γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Το γραφείο του Συλλόγου  είναι στην  πλατεία του ΑΗ ΜΗΝΑ  και είναι ανοικτό κάθε  Τρίτη και Πέμπτη  10  με 12.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *