Παρουσίαση βιβλίου της Κατερίνας Λιβιτσάνου

λιβι1

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Δαγκλή 27                                                      

30 100 ΑΓΡΙΝΙΟ                                                                                         

Τηλ: 2641360614Αγρίνιο20Ιανουαρίου 2017

Email: politismos@agrinio.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου  στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ» της φιλολόγου Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου.

Την εκδήλωση  συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής ΕπιχείρησηΔήμου Αγρινίου και οι  εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ . Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους του βιβλίου.

Το συντονισμό έκανε ο φιλόλογος Λίνος Υφαντής, που προσφώνησε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στους ομιλητές, ενώ τόνισε συγκινημένος ότι δυόμισι χρόνια πριν παρουσίασε με τον αείμνηστο καθηγητή Αθανάσιο Παλιούρα (ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση) το «Αγκαλιά από κιμωλία» , προηγούμενο έργο της κ. Λιβιτσάνου,στην ίδια αίθουσα. Χαιρετισμό απηύθυναν:η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μαρία Παπαγεωργίου, ο Δήμαρχος Θέρμου  Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Υποδιοικητής της 6ηςΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων  Αδάμης Ευθύμιος.

Για το βιβλίο μίλησαν: οι φιλόλογοι Ελένη  Ζαμπάρα – Τζωρτζοπούλου και Ελένη Μπρούτα , και η οδοντίατρος  Ντίνα Παπακωνσταντίνου – Σιδέρη, η οποία διάβασε αποσπάσματα ενώ  συγχρόνως έγινε και ψηφιακή παρουσίαση του βιβλίου.

Την εκδήλωση έκλεισε η κ. Λιβιτσάνου, η οποία ευχαρίστησε για την αθρόα προσέλευση παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες και μίλησε για την αξία του βιβλίου, ιδιαίτερα στις μέρες μας.

Παραβρέθηκαν: η Δημοτική Σύμβουλος  Ευαγγελία Κραββαρίτη,η Πρόεδρος του «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»  Διονυσία Σιαμαντά, η Πρόεδρος του «Κωσταντίνος Χατζόπουλος» Βασιλική Μαραγιάννη, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου  Μαίρη Χρυσικοπούλου, η πρώην Αντιδήμαρχος Δ. Αγρινίου Κων/να Κατσαρή, , ο Πολιτευτής της ΛΑΕ  Κολοβός Ιωάννης, ο πρόεδρος «Ηπειρωτών Αγρινίου»  Ευάγγελος Ρέντζος, ο Πρόεδρος του «Ορφέα Αγρινίου» και Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Θέμις Γαμβρούλης, ο έφορος της ΓΕΑ Αγρινίου  Χατζηγεωργίου Παναγιώτης , λογοτέχνες και άνθρωποι του πνεύματος, διευθυντές σχολείων , εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

λιβι2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *