Ο Ορφέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

1arxορφεας1

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το προχθεσινό Σάββατο (14-1-2017) το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας ο δημοφιλής Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας “ΟΡΦΕΥΣ”.

1ορφ22

Ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΑ κ. Τζίμης Περδικάρης αφού  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  είπε: “Ο Ορφέας φέτος κλείνει τα 80 χρόνια ζωής κι αυτό σημαίνει αυξημένες υποχρεώσεις για το Διοικητικό Συμβούλιο, για τους υπεύθυνους καθηγητές και για όλα  τα ενεργά μέλη μας, τα οποία καλούμε να συναντηθούν μαζί μας για μια σειρά επετειακών εκδηλώσεων που προετοιμάζουμε, με αποκορύφωμα τις εκδηλώσεις της καλοκαιρινής περιόδου. Εκτός αυτού καλούμε και τα παλιότερα μέλη να συμμετέχουν και αυτά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 80 χρόνια του σωματείου. Φέτος, χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση όλων σας , των αρχών που πάντα ανταποκρίνονται στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους και όλων των φίλων του Ορφέα, που χωρίς τις ευγενικές τους χορηγίες τους δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις μας”.2ορφ7

Δεν είναι ευχαριστημένος ο πρόεδρος Τζίμης απ΄αυτά που λέει ο βουλευτής άραγε;

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους υπεύθυνους καθηγητές του Ομίλουκαι όλα τα μέλη του ευχόμενος μια καλή και δημιουργική  χρονιά με Υγεία. Ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης “ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ” για την πίτα, την κα Κηρολίβανου για τα αναψυκτικά και τις κυρίες Λιβιτσάνου Μαρία, Κοντογιάννη Μαρία  και Βέρα Τσοπανίδου για την προσφορά της λαδόπιτας.

1ορφ16

Οι πατέρες Αναστάσιος (του Αγ. Νικολάου) και Γρηγόριος (των Αγ. Αναργύρων) ευλογούν…

2ορφ18

Η Φρόσω αναλαμβάνει το κόψιμο…

5ορφ20

Κι εδώ  η Αλέκα Χαλκιοπούλου που πήρε φόρα και σαρώνει τα φλουριά, σ΄όποια πίτα κι αν βρεθεί!!

(Συγχαρητήρια Αλέκα και να είσαι πάντα καλά και τυχερή…)

 

 

6ορφ26

Κι εδώ η κορυφαία φωτογράφος του νησιού -και δασκάλα μου- Καίτη Κακαβούλη μ΄έναν καλό φίλο.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σ΄ όλους…

(Οι φωτογραφίες είναι της Καίτης Κακαβούλη την οποία και ευχαριστούμεπολύ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *