Εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε το χορευτικό των Τσουκαλάδων

1DSC_0181

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων είναι ένας απ΄τους παλαιότερους πολιτιστικούς Συλλόγους του νησιού μας. Όμως παρά τα …χρονάκια του, ήταν και παραμένει πάντα φρέσκος κι εξαιρετικά δραστήριος. Έτσι πρόσφατα είχαμε την τύχη και τη χαρά, να απολαύσουμε το θεατρικό του τμήμα στον “Ερωτόκριτο” μέσα στο κάστρο, που κατά γενική ομολογία ήταν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση! Το Σάββατο το βράδυ απολαύσαμε το χορευτικό του τμήμα να χορεύει στο Φεστιβάλ φολκλόρ στο Ανοιχτό Θέατρο και να κλέβει την παράσταση της βραδιάς.

Δεδομένου πως υποστηρίζεται μόνο από ένα χωριό (τους Τσουκαλάδες) είναι αξιοθαύμαστη η πολυσχιδής δραστηριότητά του, και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε απ΄τα αντίστοιχα σωματεία της πόλης. Γι αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο τους υπεθύνους του Συλλόγου που μοχθούν, όσο και τα μέλη του και να τους ευχηθούμε να παραμείνουν πάντα έτσι, γνήσιοι μεταφορείς της παράδοσης και ένθερμοι υπηρέτες του πολιτισμού!

2DSC_0183

Εξαιρετική αλλά και πολύ παραδοσιακή συνάμα η ορχήστρα που υποστήριξε το χορευτικό απ΄τους Τσουκαλάδες…

3DSC_0035

Πανέμορφες οι στολές των χορευτών…

4DSC_0039

Των κοριτσιών όμως είναι ομορφότερες…

5DSC_0059

Και τα ίδια τα κορίτσια, ακόμη πιο όμορφα!!

6DSC_0152

Και στο τέλος της παράστασης όλοι μαζί ανταποδίδουν το θερμό χειροκρότημα των θεατών…

*****

Παρακολουθείστε εδώ στιγμιότυπα απ΄ όλους τους χορούς του προγράμματος των Τσουκαλάδων στο Ανοιχτό Θέατρο το Σάββατο, σε φωτορεπορτάζ του Νίκυ Γαζή:

 

2 σχόλια

  1. Μια διόρθωση έχω να κάνω στο άρθρο σας: η παράσταση “Ερωτόκριτος” δεν ανέβηκε από το θεατρικό τμήμα του συλλόγου, αλλά από το ίδιο χορευτικό τμήμα που απολαύσατε στο Φεστιβάλ, σε συνεργασία με την ομάδα χορού της Ευρυδίκης Μεσσήνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *