Η πρώτη ημέρα της αδελφοποίησης Οδυσσέα Νυδριού – Μονακό

SONY DSC

Σε γιορτινό κλίμα οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας

Μέσα σε γιορτινή και αγωνιστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας στα πλαίσια της αδελφοποίησης των ποδοσφαιρικών ομάδων του Οδυσσέα Νυδριού και της Μονακό.

Παρουσία του εκπροσώπου της οικογένειας Ριμπολόβλεφ Andrei Konogorov και του γενικού διευθυντή της Μονακό Filips Dhondt πραγματοποιήθηκαν αγώνες ποδοσφαίρου των ακαδημιών του Οδυσσέα και των ακαδημιών του Δήμου Λευκάδας.

 

SONY DSC
Η ειδική φανέλα του Ριμπολόβλεφ!

Παιδιά κάθε ηλικίας σε δυο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους μεταδίδοντας ταυτόχρονα και στους μεγαλύτερους τη ζωντάνια και την καλή τους διάθεση.

Στην ανάπαυλα των αγώνων διοικούντες και παιδιά τίμησαν του επίσημους προσκεκλημένους προσφέροντάς τους λουλούδια και αναμνηστικά δώρα, ενώ οι τελευταίοι με τη σειρά τους τίμησαν τα παιδιά των ακαδημιών για το “ευ αγωνίζεσθαι” με κύπελλα στις δυο ομάδες και διπλώματα σε όλα τα παιδιά.

SONY DSC
Δεν γίνονταν βέβαια να λείψει το ποδόσφαιρο…

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, αντί ερωτήσεων είχαμε μόνο τα φλας των φωτογραφικών μηχανών.

Οι εκδηλώσεις αδελφοποίησης του Οδυσσέα με τη Μονακό, έχει προκαλέσει έκπληξη αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα media πανελλαδικής εμβέλειας σε σάϊτ, ραδιόφωνο και τηλεοράσεις καλύπτουν τις εκδηλώσεις.

Αύριο Κυριακή 15 Μαίου ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις με το “κυρίως μενού” το βραδάκι στην παραλία του Νυδριού που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *