Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Λευκάδας για την γιορτή τους- Οι τυχεροί λαχνοί

1.ΒΗ5

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1999

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23-01-2016 η κοπή πίτας του συλλόγου μας στα πλαίσια του ετήσιου χορού μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό το αντάμωμα μας κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερο!!! Ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος και διασκεδάσαμε μέχρι το πρωί στα μουσικά μονοπάτια της παράδοσής μας, μέσα σε ένα ζεστό κλίμα με μεγάλη συμμετοχή πολλών συντοπιτών μας Λευκαδιτών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και ιδιαίτερα τους δυο ιερείς που έκοψαν την πίτα μας, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Αρχιμ. Νικηφόρο Ασπρογέρακα και τον π. Βασίλειο Κακλαμάνη. Επίσης όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθειά μας για να υλοποιηθεί αυτή η γιορτή, καθώς και όλους τους χορηγούς μας. Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον κ. Σπύρο Σκλαβενίτη , δάσκαλο του χορευτικού μας. Ευχαριστούμε τους επίσημους καλεσμένους για την παρουσία τους και την διοίκηση του αδελφού σωματείου ‘’Συλλόγου Ηπειρωτών Λευκάδας’’.

ΒΗ ΛΑΧΝΟΊ

Με εργατικότητα και προσήλωση στους στόχους του σωματείου μας θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στο να αναδεικνύουμε το πολιτιστικό κομμάτι της πατρίδας μας. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να είστε δίπλα μας, γιατί η πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη και σε αυτό το κομμάτι ανήκουμε και εμείς, οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου.

 

Από το Δ.Σ.                                                                                                         Λευκάδα 02-02-2016

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *