Το Πνευματικό Κέντρο έκοψε την πίτα του μετά μουσικής!

1 ΑΡΧΙΚ

Σε μια απλή και όμορφη εκδήλωση το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Λευκάδας έκοψε απόψε το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Την μουσική επένδυση της βραδιάς είχε αναλάβει το τετραμελές σχήμα Quartetto Branello με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ υπήρχε μπουφές με γλυκό, διάφορα πιτάκια γλυκό, αναψυκτικά και κρασί.

2.DSC03395

 

3.DSC03416 4.DSC03401

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η δημοτική αρχή, σχεδόν στο σύνολό της, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι εργαζόμενοι στον φορέα (νυν και πρώην), εκπρόσωποι των διοικήσεων των τοπικών πολιτιστικών Σωματείων και αρκετοί δημότες.

Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος κ. Κ. Δρακονταειδής, που ως γνωστόν είναι και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, αφού πριν ευχήθηκε υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα στους παρισταμένους. Τις ευχές του έδωσε από μικροφώνου κι ο αντιπρόεδρος του Π.Κ.  κ. Σ. Αρβανίτης.

5.DSC03442

7.

Το φλουρί, που για την περίπτωση σήμαινε ένα εισιτήριο για το Φεστιβάλ Φολκλόρ του προσεχούς καλοκαιριού κι ένα βιβλίο για την Λευκάδα, έπεσε στην Δέσποινα Αρματά. Της ευχόμαστε να είναι τυχερή ολόκληρη τη χρονιά!

6DSC03457

8

Η πίτα μεταφέρεται και αναλαμβάνουν την κοπή οι ειδικές…

9.DSC03452

Εδώ οι κυρίες, περήφανες μας δείχνουν το θαυμάσιο ημερολόγιο του 2016, έκδοση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων το οποίο περιέχει τις υπέροχες ζωγραφιές των παιδιών τους του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Λευκάδας και των μαθητών της ιαπωνικής αδελφής πόλης Σιντζούκου Ιαπωνίας, και το οποίο (ημερολόγιο) δεν πρέπει να λείψει από κανένα Λευκαδίτικο σπίτι!

10

Και το κλείσιμο της γιορτής μ΄ένα υπέροχο χορό λάτιν… Και του χρόνου!

Δείτε την εκδήλωση στο πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *