Η Φιλαρμονική Λευκάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

1. ΑΡΧΙΚΗ

Στην Αίθουσα συναυλιών της έκοψε το Σάββατο (16-1-2016) το βράδυ η Φιλαρμονική την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Ή σωστότερα τις πρωτοχρονιάτικες πίτες της αφού υπήρχαν δυο πίτες για την περίσταση: Μια λευκή και μια σοκολατένια!

2α

Ο πρόεδρος εύχεται…

3α μαγευτική όπως πάντα

Μαγευτική -όπως πάντα- η Μπάντα!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον νέο πρόεδρο του αρχαιότερου Λευκαδίτικου Σωματείου Βασίλη Προδρομίτη να καλωσορίζει τους προσκεκλημένους και να δίνει τις καθιερωμένες ευχές και στη συνέχεια η μπάντα του λαοφιλούς Σωματείου, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού της κ. Κ. Μεσσήνη, γέμισε τον χώρο με τις μελωδίες από μερικές διαλεχτές μουσικές επιλογές.

3β

Τις πίτες ευλόγησε ο Σεβασμιότατος…

Τις πίτες ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης, ο  δήμαρχος, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της δημοτικής Αρχής και του δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και μέλη, φίλοι και μαθητές της ιστορικής Φιλαρμονικής. Ο βουλευτής δεν κατάφερε να παρευρεθεί -υπήρχαν τέσσερις κοπές πίτας στην πόλη σχεδόν ταυτόχρονα βλέπετε- κι έτσι έστειλε τις ευχές του γραπτώς, οι οποίες αναγνώστηκαν απ΄τον πρόεδρο.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η μικρή Ελευθερία στην οποία έπεσε το φλουρί της σοκολατένιας πίτας, ενώ το φλουρί της άσπρης δεν βρέθηκε γιατί προφανώς ήταν στα κομμάτια που μεταφέθηκαν εκτός αιθούσης αφάγωτα…

4α τυχερή η Ελευθερία

Τυχερή με το φλουρί ήταν η μικρή Ελευθερία…

5α

Ενώ το φλουρί του Νίκου σαν κάλπικο μου φαίνεται…

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Νίκου Γαζή:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *