Η εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας στη Λευκάδα για το Ασφαλιστικό

ΛΑΕ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, η εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας για το ασφαλιστικό.
Το θέμα της εκδήλωσης αφορούσε στις προωθούμενες από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα και στις θέσεις της ΛΑΕ.
Στην εκδήλωση μίλησε η Δέσποινα Σπανού, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ.
Στην ομιλία της τόνισε ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις από την Κυβέρνηση θα οδηγήσουν σε πλήρη εκμηδενισμό τις επικουρικές συντάξεις και σε ραγδαίες μειώσεις τις κύριες συντάξεις με αποτέλεσμα οι ήδη περικομμένες καταβαλλόμενες αποδοχές θα περικοπούν τουλάχιστον κατά 40%, με τεράστιες συνέπειες για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία
Η ΛΑΕ υποστηρίζει την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια και την κατοχύρωση των συντάξεων
Θεωρεί, όμως, απαραίτητη προϋπόθεση την κατάργηση των μνημονίων, τη χρηματοδότηση των ταμείων από τον κρατικό προϋπολογισμό, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας για την αντιμετώπιση της ανεργίας και γενικότερα τη χάραξη μιας ριζοσπαστικής πολιτικής με στόχο τη συνολική διάσωση και της κοινωνίας και της οικονομίας.
Ο ελληνικός λαός θα οργανώσει την αντίστασή του απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα και θα επιβάλλει με τους αγώνες του μια νέα πορεία για τη χώρα, που θα εξασφαλίζει αξιοπρέπεια και θα δίνει ελπίδα για το αύριο.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν από την Κίνηση Κομμουνιστών Εργατικός Αγώνας ο Γιάννης Καρτάνος ,από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ο Γιάννης Κακλαμάνης, από το Ε.ΠΑ.Μ η Ελένη Λογοθέτη.

ΛΑΕ 2

Χαιρετισμός Γιάννη Καρτάνου

ΛΑΕ 3

Γιάννης Κακλαμάνης

ΛΑΕ 4

Ελένη Λογοθέτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *