Ενδοσυλλογικοί αγώνες στίβου απ΄ τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

1ΑΡΧΙΚΗ

ΕΝΔΟΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την Κυριακή 15/11/15, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργάνωσε ενδοσυλλογικούς αγώνες Στίβου για τις Ακαδημίες του, στο Δημοτικό Στάδιο, με τη συμμετοχή περίπου 65 παιδιών από τη Λευκάδα, αλλά και των τριών περιφερειακών τμημάτων του από Νυδρί, Βασιλική και Καρυά.
Σκοπός των αγώνων ήταν κατ’ αρχήν να βρεθούν όλα τα τμήματα του Γυμναστικού μαζί, να γνωριστούν τα παιδιά μεταξύ τους και να συναγωνιστούν σε ένα κανονικό στάδιο, σε συνθήκες ενός κανονικού αγώνα, αποκτώντας εμπειρίες πολύτιμες για το μέλλον, όταν θα συμμετέχουν σε Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Στους στόχους ήταν επίσης η γνωριμία και σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των γονέων αλλά και των μελών του Συλλόγου.
Οι μικροί αθλητές χωρίστηκαν σε τέσσερεις ηλικιακές κατηγορίες και αγωνίστηκαν στα εξής αγωνίσματα:
Προ- σχολική ηλικία: 30μ και μήκος.
Α’ σχολική ηλικία (Α’ με Γ’ Δημοτικού) : 50μ, μήκος και σφαίρα.
Β’ σχολική ηλικία (Δ’ με ΣΤ’ Δημοτικού) : 50μ, μήκος και σφαίρα.
ΠΡΟ- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Πρώτες τάξεις του Γυμνασίου): 60μ, μήκος και σφαίρα.
Ο πολύ καλός καιρός ήταν σύμμαχος στην πραγματοποίηση των αγώνων και η εμπειρία των διοργανωτών εξασφάλισαν ομαλή ροή και ικανοποίηση των παρευρισκομένων.
Ταυτόχρονα και λόγω έλλειψης αγώνων αυτή την εποχή στην περιοχή, πραγματοποιήθηκαν και τεστ για τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας και εδικά αυτούς που έχουν στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Α/Γ που θα γίνει το Φεβρουάριο.
Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής σε όλους, διπλώματα στους 3 πρώτους κάθε αγωνίσματος της Α’ και Β’ σχολικής ηλικίας και διπλώματα και μετάλλια στους 3 πρώτους κάθε αγωνίσματος της προ-αγωνιστικής ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *