6ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός-Λευκάδα 2015

αρχική

Συμμετείχε και η Λευκάδα σήμερα στον 6ο Πανελλαδικό ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, που διενεργήθηκε στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καταλληλότερες στην πλατεία των ποιητών, που είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει. Συμπτωματικά μάλιστα, ήταν η πρώτη δημόσια εκδήλωση που φιλοξένησε το ξενοδοχείο μετά την τελευταία περιπέτειά του, που το κράτησε κλειστό για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Στις 11 το πρωί λοιπόν, άρχισαν να καταφθάνουν οι νεαρές μητέρες με τα μωρά τους, πολλές απ΄τις οποίες συνοδεύονταν και απ΄τον μπαμπά. Στο φουαγιέ του ξενοδοχείου η κυρίες της τοπικής επιτροπής για τον δημόσιο θηλασμό τα είχαν όλα έτοιμα, ρεσεψιόν για ενημέρωση κι εγγραφές νέων μελών, μικρά χάρτινα καλαίσθητα πλακάτ με συνθήματα υπέρ του δημόσιου θηλασμού, μικρό μπουφέ με κουλουράκια και σνακ, μέχρι και κλόουν για να διασκεδάσει τα παιδιά. Και κάπου εκεί άρχισε κι ο δημόσιος θηλασμός, ανάλογα βέβαια με την διάθεση και την όρεξη των μωρών…

1....

Μετά από καιρό που ήταν κλειστό το ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ φιλοφένησε την πρώτη του εκδήλωση…

2....

Καλωσόρισμα με χαμόγελο κι ενημέρωση…

3......

Ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική, θηλασμός κατά την όρεξη των μωρών και τα συνθήματα απ΄τις μητέρες για την οφελιμότητα αλλά και το δικαίωμα του θηλασμού, σταθερά ψηλά!

3β

Τα μεγαλύτερα παιδάκια απολάμβαναν τον κλόουν και τα παιχνίδια του…

4....

Ο θηλασμός πάντως παρέμενε το πρώτο ζητούμενο…

5

Και τα συνθήματα παρέμεναν ψηλά καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης…

6

Ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και αρκετοί μπαμπάδες!

Το φωτορεπορτάζ είναι του Ν. ΓΑΖΗ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *