Η 7η Γιορτή Νεανικών Χορευτικών Τμημάτων στην Καρυά

ΑΡΧΙΚΗ

Μετά την καλοκαιριάτικη βροχή της Παρασκευής (10 Ιουλίου 2015) που στάθηκε η αιτία ν΄αναβληθεί η πρώτη βραδυά της (διήμερης) 7ης Γιορτής Χορευτικών Τμημάτων που είχε προγραμματίσει ο Απόλλωνας στην Καρυά, το Σαββατόβραδο (11-7) ο καιρός ήταν τέλειος κι ευνόησε τα μέγιστα την δεύτερη (και μοναδική τελικά) βραδυά της εκδήλωσης. Έτσι όσοι βρέθηκαν στο “ανοιχτό θέατρο” πίσω απ΄τα γραφεία του Συλλόγου της Καρυάς, απόλαυσαν τα νεανικά τμήματα των Συλλόγων που έλαβαν μέρος και στερήθηκαν μόνο το χορευτικό τμήμα του Ορφέα Λευκάδας απ΄ τα προβλεπόμενα, το  οποίο δεν έγινε δυνατόν να μεταφέρει την συμμετοχή του στην δεύτερη βραδιά λόγω άλλης προγραμματισμένης δέσμευσης.

Υπέροχο και δροσερό το καλοκαιρινό βράδυ στην όμορφη κωμόπολη λοιπόν, υπέροχα και τα νεανικά χορευτικά τμήματα που έλαβαν μέρος και συνέχισαν για 7η χρονιά την πετυχημένη αυτή πρωτοβουλία του ιστορικού μουσικοφιλολογικού Συλλόγου της Καρυάς.

Τα νεανικά τμήματα που χόρεψαν με την σειρά που εμφανίστηκαν ήταν:  Φωτεινός Σφακιωτών, Αλέξανδρος Νυδριού, Gengert Agrigento (από Ιταλία), Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων και Απόλλων Καρυάς.

Στο τέλος οι άνθρωποι του Απόλλωνα βράβευσαν με αναμνηστική πλακέτα και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τους συλλόγους που συμμετείχαν κι η βραδιά έκλεισε με την Καρυά πλημμυρισμένη απ΄τις χαρούμενες φωνές και τα γέλια των μικρών πρεσβευτών του πολιτισμού μας.

Μπάβο σ΄ όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και του χρόνου!

Ακο0λουθεί φωτορεπορτάζ του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *