Οι αθλητές στίβου των “Ελπίδες Λευκάδας” στο στάδιο Ηγουμενίτσας

Οι αθλητές στίβου των “Ελπίδες Λευκάδας” στο στάδιο Ηγουμενίτσας

Το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023, οι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος στίβου του σωματείου μας «Ελπίδες Λευκάδας» συμμετείχαν στους πρώτους επίσημους αγώνες στίβου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Οι εν λόγω αγώνες ήταν ένα δυνατό τεστ για την πρόοδο των αθλητών μας στις μέχρι τώρα προπονήσεις τους, γεγονός από το οποίο αποκομίσαμε πολύ θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές του σωματείου μας, που συμμετείχαν στους αγώνες στίβου και τους προπονητές του τμήματος κ.κ. Λιόλιο Ν., Ροντογιάννη Δ.

Στάθη Παπαδόπουλο μήκος

Ραφαέλα Μαργέλη 50 μέτρα

Φιλιώ Ρομποτή 60 μέτρα

Αριστούλα Κυρίτση ρίψη μπάλας ενός (1) κιλού.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ συμμετείχαν:

– Στην τρίτη αγωνιστική γυναικών Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ σε εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα με την ομάδα του Θιναλίου.

Μέτρια εμφάνιση από την ομάδα μας απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα. Έγιναν λάθη σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού λόγω απειρίας, δεδομένου ότι παίκτριες έλαβαν για πρώτη φορά συμμετοχή σε αγώνες. Μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε τεχνικά στοιχεία του αγώνα και να σταθούμε καλύτεροι στο πρωτάθλημα.

Προπονητής κ. Πολύκαρπος Ζήσης.

Βεργίνη Μ., Γλένη Β., Zervoulis Α., Ζαχαράκη Α., Κυρίτση Σ., Μανωλικάκη Α., Μήτσουρα Α., Μπακοχρήστου Κ., Μεσσήνη Δ., Τραυλού Β., Φούντα Κ., Χαλκιοπούλου Α.

 Στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής για την ομάδα βόλεϊ των ανδρών μας, σε εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Κέρκυρας Α.Σ. Βολις.

Ήταν μια μέτρια εμφάνιση της ομάδας μας, η αναμέτρηση με την ΒΟΛΙΔΑ στην Κέρκυρα. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την αλλαγή θέσεων και ρόλων που αναγκαστικά προέκυψαν, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που στα κρίσιμα σημεία έκανε την διαφορά.

Προπονητής κ. Χρύσανθος Κυριαζής

Γαντζίας Δ., Δασκαλόπουλος Α., Καρβελάς Α., Κοντογιώργης Ι., Κοντογιώργης Σ.,

Μάνθος Π., Τριανταφύλλου Γ., Φωτεινός Α.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *