Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού για την νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού για την νέα σχολική χρονιά

Καταγράφοντας τις ευχές μου για τη νέα  χρονιά, μου έρχονται μνήμες από τη δική μου εκπαιδευτική πορεία. Από τα παιχνίδια και τα γέλια με τους φίλους στην στοχοπροσήλωση και τις αμέτρητες ώρες μελέτης, από τις αγωνίες και τα άγχη στις επιτυχίες και την ανταμοιβή της συνολικής προσπάθειας.

Κάθε κουδούνι που ηχεί είναι ουσιαστικά η συνέχεια στο πολυσήμαντο ταξίδι της μάθησης, που συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας και μας ακολουθεί σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Εύχομαι στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας το φετινό ταξίδι να είναι ανέφελο, γόνιμο και δημιουργικό, με πρόοδο, ικανοποίηση και περηφάνεια. Εύχομαι στις παιδικές ψυχές να προσθέσει χαρά, γνώσεις, καλλιέργεια, δύναμη και ελπίδα. Και σε εμάς τους γονείς ανθεκτικότητα και ευελιξία ώστε να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών μας και να τα υποστηρίξουμε πολυεπίπεδα.

Ο Δήμος Λευκάδας μερίμνησε για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών κτηρίων ώστε να είναι λειτουργικά και ασφαλή, παραμένοντας διαχρονικά στο πλάι της εκπαιδευτικής κοινότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής
χρονιάς.

Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού για την νέα σχολική χρονιά
Ας μην ξεχνάμε, όμως, πως σε άλλους δήμους το κουδούνι θα ηχήσει με καθυστέρηση λόγω των καταστροφών που υπέστησαν και για μια ακόμη φορά να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται με την
προσφορά και την αλληλεγγύη μας.

Καλή σχολική χρονιά!

Ο Δήμαρχος Λευκάδας

Χαράλαμπος Καλός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *