Επιτυχημένη η γιορτή κρασιού στον Φρυά

Επιτυχημένη η γιορτή κρασιού στον Φρυά

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν φέτος η “Γιορτή Κρασιού” που έγινε το Σάββατο το βράδυ (προς Κυριακή 20-8-23)  στην δροσερή πλατεία του Φρυά Σφακιωτών.  Η εκδήλωση που οργανώθηκε άψογα από τον Σύλλογο “ΦΩΤΕΙΝΟΣ” Σφακιωτών, είχε ζωντανή μουσική από Λευκαδίτικη ορχήστρα, άφθονο ντόπιο κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, νόστιμα σουβλάκια  και  προπαντός πάρα πολύ κέφι!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ που ακολουθεί καθώς και το σχετικό δελτίο τύπου του διοργανωτή Συλλόγου:

Επιτυχημένη η γιορτή κρασιού στον Φρυά

Σε μεγάλα κέφια ο Κώστας  και το κλαρίνο του…

Επιτυχημένη η γιορτή κρασιού στον Φρυά

…”έβαλε φωτιά” στην πίστα,  όπου τελικά έγινε το αδιαχώρητο!…

Επιτυχημένη η γιορτή κρασιού στον Φρυά

Αεικίνητη η κυρία Αρετή, έκανε μέχρι και την κλήρωση των πλούσιων δώρων συνεπικουρούμενη από τα παιδιά …

Επιτυχημένη η γιορτή κρασιού στον Φρυά

Χαμογελαστοί  και ευχαριστημένοι οι  άνθρωποι του Δ Σ του Συλλόγου! Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού τόσο  το  κρασί  όσο και όλα σχεδόν τα  υπόλοιπα καλούδια ξεπούλησαν…

Ευχόμαστε και του χρόνου τα ίδια!

*****

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ “Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ”            Δευτέρα 21/8/2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 19/8/2023 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του ΦΡΥΑ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ του ΚΡΑΣΙΟΥ με μεγάλη επιτυχία. Μετά την αναφορά στην ιστορία του κρασιού στην περιοχή των Σφακιωτών από την Αρετή Κουνιάκη Κοψιδά μέλος του Δ.Σ. του Φωτεινού και τις ευχαριστίες στους πολλούς χορηγούς, την έναρξή  της γιορτής έκανε το χορευτικό  τμήμα του συλλόγου το οποίο παρουσίασε άψογα λευκαδίτικους χορούς.

Το Δ.Σ. του Φωτεινού συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τους χορευτές(ριες) και τον δάσκαλό τους Γεράσιμο Λογοθέτη.  Επίσης ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές για την βοήθειά τους. Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Σήφη  Λάζαρη για την μακροχρόνια προσφορά του στον σύλλογο είτε σαν χορευτής είτε σαν εθελοντής όποτε χρειάζεται. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην ορχήστρα του Στέλιου Ζαβιτσάνου για το πολύ καλό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε και έτσι ο κόσμος διασκέδασε με πολύ κέφι.

Το Δ.Σ. του Φωτεινού εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

Το βίντεο της εκδήλωσης:

https://www.youtube.com/watch?v=hzwEFKOPzJY

***

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *