17η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας: Συναυλία στο Νεοχώρι

17η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας: Συναυλία στο Νεοχώρι
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ φιλοξενεί και φέτος την 17η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας αυτή την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου στο Νιοχώρι!
Η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί 10-17 Ιουλίου 2023 στο νησί, παρουσιάζει και φέτος για 17 η συνεχή χρονιά μουσικές γέφυρες από την κλασική μέχρι τη σύγχρονη δημιουργία με έμφαση στη μουσική δωματίου για τραγούδι, έγχορδα και πιάνο με τη συμμετοχή διακεκριμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
17η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας: Συναυλία στο Νεοχώρι
Φέτος η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας είναι αφιερωμένη στην Επτανησιακή Σχολή. Έργα των Καρρέρ, Σαμάρα, Ρομποτή, Μάντζαρου, Καπνίση και Λαμπελέτ θα πλαισιωθούν από έργα των σύγχρονών τους Ιταλών συνθετών Puccini και Verdi αλλά και από έργα σύγχρονων Ελλήνων συνθετών.
Στα masterclasses θα διδάξουν: Δημήτρης Χανδράκης (βιολί), Χαρά Σειρά (βιόλα), Δημήτρης Πάτρας (βιολοντσέλο), Νίκος Κυριόσογλου (πιάνο) και Don Marrazzo και Χαρούλα Γκλαβοπούλου, (τραγούδι).
Η Μουσική Εβδομάδα συνδιοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας, τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο «Ορφεύς», το Μουσικό Σχολείο Λευκάδας και την Artis Gratia. Συμμετέχουν επίσης οι τοπικοί σύλλογοι ‘Μελάνυδρος’ Νεοχωρίου και ‘Φηγός’ Αλεξάνδρου.
Η 17η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
INFO: 17η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας 10-17 Ιουλίου 2023
Συναυλίες Μasterclasses Σεμινάρια
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Βανέσσα Αθανασίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *