Η Λευκάδα στα Special Olympics Hellas «Λουτράκι 2022»

Η Λευκάδα στα Special Olympics Hellas «Λουτράκι 2022»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα, 12/10/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη τελετή έναρξης των πανελληνίων αγώνων Special Olympics Hellas «Λουτράκι 2022» παρέστη ο δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, προσκεκλημένος του προέδρου των Special Olympic Hellas, Πρέσβυ ε.τ. κ. Διονυσίου Κορδέλλα, στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, τη Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022.

 

Οι πανελλήνιοι αγώνες των Special Olympics Hellas «Λουτράκι 2022» ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, με περισσότερους από 900 αθλητές από την Ελλάδα και τη Κύπρο. Συμμετείχαν 15 αθλητές από τον δήμο Λευκάδας. Τα έξοδα μετακίνησης  της αποστολής  στο Λουτράκι Κορινθίας καλύφθηκαν από τον δήμο. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής Special Olympics κ. Κωνσταντίνος Μαλακάσης και ο περιφερειακός συντονιστής Ιονίων νήσων, τοπικός συντονιστής Λευκάδας και   προϊστάμενος του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας κ. Άγγελος Βονιτσάνος, καθώς και οι συνοδοί των αθλητών.

 

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε, παρουσία του προέδρου και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των φετινών αγώνων, πρέσβη επί τιμή κ. Διονυσίου Κορδέλλα, όπου ο δήμαρχος Λευκάδας τιμήθηκε από τον πρόεδρο των Special Olympics Hellas, για την ουσιαστική συνεργασία και εξαιρετική ανταπόκριση του δήμου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα των Special Olympics, μέσω και του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο μερών.

 

Ο δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους αθλητές που αντιπροσώπευσαν με ενθουσιασμό και περηφάνια τον δήμο Λευκάδας στους πανελλήνιους αγώνες, αφού και μόνο η συμμετοχή τους αποτελεί διάκριση, όπως και τον προπονητή της ομάδας, τον υπεύθυνο του αναπτυξιακού προγράμματος των Special Olympics Hellas στο νησί, τους συνοδούς αλλά και τους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη υποστήριξη.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *