Δυναμικό παρών των “ΕΛΠΙΔΩΝ” στο διήμερο του beach volley

Δυναμικό παρών των “ΕΛΠΙΔΩΝ” στο διήμερο του Beach Volley

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΣΤΙΒΟΥ «ΕΛΠΙΔΕΣ»
E-MAIL: elpidesvolley@gmail.com

Την 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2022, οι αθλητές-αθλήτριες μας, έδωσαν δυναμικό παρών συμμετέχοντας στο αθλητικό διήμερο beach volley στην παραλία Κάθισμα, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Ένα πολύπλευρο αθλητικό γεγονός ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Be Active Hellas , όπου η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδος, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) / General Secretariat of Sports, διοργανώσε το « Lefkada Beach Volleyball Event» με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση στην συνύπαρξη αθλητών και πολιτών.

Επιβραβεύοντας την ‘αξία της συμμετοχής’, το ‘ευ αγωνίζεσθε’ και τον εθελοντισμό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές μας ,προπονητές μας και μέλη του αθλητικού σωματείου «ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στους αγώνες αλλά και στον εθελοντισμό.

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Ανδρέα Κτενά και την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας για την ιδέα και την υλοποίηση αυτής της ωραίας δράσης. Ευχή όλων μας να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την Λευκάδα μας.
Το Αθλητικό Σωματείο «ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», θα στηρίζει πάντα αθλητικές δράσεις, γιατί Be Active είναι το σύνθημα στον αθλητισμό!!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *