Βιωματικό σεμινάριο για τον αργαλειό-μετά μουσικής- στο Νιοχώρι!

Βιωματικό σεμινάριο για τον αργαλειό μετά μουσικής στο Νιοχώρι!
Βιωματικό σεμινάριο για τον αργαλειό μετά μουσικής στο Νιοχώρι!
Βιωματικό σεμινάριο για τον αργαλειό μετά μουσικής στο Νιοχώρι!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μελάνυδρος» σε συνεργασία με τους «Αϊτάρω», διοργανώνουν βιωματική εκδήλωση το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16:00 στο προαύλιο του σχολείου Νεοχωρίου, αφιερωμένη στην χρήση του νήματος στον αργαλειό και σας προσκαλεί!
Αφιέρωμα στον αργαλειό με πρακτική στην ύφανση!
Ο χειροκίνητος αργαλειός είναι το αρχαιότερο οικιακό-βιοτεχνικό μηχάνημα παραγωγής υφαντών, που ξεκίνησε πολλούς αιώνες πριν και με τις διάφορες μορφές του, συνεχίζει να υπάρχει ενεργός στην σύγχρονη κοινωνία!
Ελάτε να ξετυλίξουμε μαζί το διασίδι, να μπελονιάσουμε το στημόνι στα μυτάρια και στο χτένι του αργαλειού μας και να ρίξουμε τις πρώτες σαϊτιές !
Μετά μουσικής!
Το βράδυ στις 8:00 θα είναι μαζί μας τo μουσικό σχήμα “West Coast” για ένα χαρούμενο εορταστικό φινάλε!
Οι West Coast είναι ένα πολυσχιδές σχήμα, αποτελούμενο από ανθρώπους με διαφορετικό background που με κάποιο μαγικό τρόπο ”κουμπώνουν”.
Έχοντας μεγάλη εμπειρία από εμφανίσεις σε club, bar, festival και διαφόρων ειδών εκδηλώσεις, κάθε live τους υπόσχεται να σας ξεσηκώσει μέσα από τις μουσικές τους επιλογές αλλά και τη χημεία που τους συνδέει μεταξύ τους. Το ρεπερτόριο ποικίλει, αλλά επικεντρώνεται στις μεγάλες αγάπες του γκρουπ που είναι η soul, το blues, η rock και το rock’n’roll. Από τους B.B King, Chuck Berry, Aretha Franklin, Elvis Presley στους Doors, Led Zeppelin, Janis Joplin, Queen, Aerosmith και τους Joe Bonamassa, Beth Hart, White Stripes & Depeche Mode, εγγυόμαστε να μη μείνετε ούτε στιγμή καθιστοί!
Η εκδήλωση είναι συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λευκάδας
Είσοδος και συμμετοχή ελεύθερη
Καλή αντάμωση στο Νιοχώρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *