Αύριο (Πέμπτη) το βράδυ έχει συναυλία και εικαστική δράση στο Νεοχώρι

Πρόσκληση σε εκδήλωση στο Νιοχώρι

Ο Σύλλογος Μελάνυδρος σας προσκαλεί

στη Συναυλία Μουσικής Δωματίου
στο πλαίσιο της 16ης Μουσικής Εβδομάδας Λευκάδας
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 στις 9 μ.μ

Στην αυλή του παλιού σχολείου στο Νεοχώρι

Πρόσκληση σε εκδήλωση στο Νιοχώρι

Συναυλία για τραγούδι και κουαρτέτο εγχόρδων με έργα Mozart, Thomson, Rachmaninoff, Piazzolla, Puccini και Bartok με τις υψιφώνους Jocelyn Fralick και Maria Novella Malfatti που διαπρέπουν στη διεθνή μουσική σκηνή και το κουαρτέτο εγχόρδων της Μουσικής εβδομάδας Λευκάδας.

Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει εικαστική δράση με επικεφαλής την επιμελήτρια Χαρά Σαΐτη. Σε έναν μεγάλο καμβά μπορεί ο καθένας  να εκφράσει έγχρωμα τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά του από τη μουσική.

Η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας πραγματοποιείται για 16η φορά υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βανέσσας Αθανασίου.

Ιδρύθηκε το 2006 και μετρά ήδη δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένων σεμιναρίων και master classes για βιολί, βιόλα, τσέλο, φωνή, πιάνο, διεύθυνση ορχήστρας, μουσική δωματίου και ορχήστρα. Κάθε χρόνο τον Ιούλιο, η Εβδομάδα Μουσικής πραγματοποιείται στο όμορφο νησί μας τη Λευκάδα και συμμετέχουν εξαιρετικοί μαθητές από όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Γαλλία, Δανία, Ολλανδία, Ιταλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Μαλαισία). Έργα από κλασικά έως μοντέρνα παρουσιάζονται σε αυτό το πλαίσιο με τη συμμετοχή των μεταπτυχιακών φοιτητών σε μουσική σύμπραξη με τους κορυφαίους καθηγητές μουσικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *