Κυψέλη Πολιτισμού ο “Ορφέας Λευκάδας”

Κυψέλη Πολιτισμού ο “Ορφέας Λευκάδας”

Ο “Ορφέας” Λευκάδας: Μια κυψέλη πολιτισμού γεμάτη από ένα ενθουσιώδες και εργατικό μελίσσι!

Κυψέλη Πολιτισμού ο “Ορφέας Λευκάδας”
Την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας η ετήσια καλοκαιρινή παράσταση του Τμήματος Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων (κιθάρα, πιάνο, βιολί, μαντολίνο) του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «ΟΡΦΕΥΣ 1937».
Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα παιδιά του «Ορφέα» εκτέλεσαν διάφορα κομμάτια με κιθάρα, πιάνο, βιολί ή μαντολίνο και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις γονείς και φίλους που ήρθαν να τα απολαύσουν.
Με το μεράκι και την αγάπη τους για την τέχνη κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα επιβεβαιώνοντας πως η μουσική επηρεάζει θετικά τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών, βοηθά στην ανάπτυξή τους και στη διαμόρφωση μιας ισορροπημένης προσωπικότητας.
Πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους καθηγητές Γιαννικόπουλο Δημήτρη (κιθάρα), Γιαννικοπούλου Μαρία (κιθάρα), Κεραμίδα Παντελή (βιολί), Οικονόμου Χάρη (κιθάρα), Περδικάρη Ελένη (πιάνο) και
Τσίντζα Κώστα (μαντολίνο) για το άριστο αποτέλεσμα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους γονείς που εμπιστεύονται στον «Ορφέα» την μουσική παιδεία των παιδιών τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου, κο Κονιδάρη, για την συνεργασία και την φιλοξενία της εκδήλωσης στο χώρο του Μουσικού Σχολείου.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
Εκ του ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *