Η συναυλία του Ορφέα στην πλατεία

Η συναυλία του Ορφέα στην πλατεία

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων επί σκηνής
Μία εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τέταρτης, 22 Δεκέμβριου 2021 στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας.
Το κλίμα ήταν γιορτινό καθώς οι μουσικοί της Μαντολινάτας του «Ορφέα» μαζί με τους χορωδούς της παιδικής και μικτής χορωδίας παρέσυραν το κοινό με τις υπέροχες φωνές και μελωδίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Ξεχάστηκε το κρύο και ζεστάθηκαν οι καρδιές όλων όσων παρακολούθησαν τη συναυλία, ως αντιστάθμισμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε.
Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Καλός καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, κος Κτενάς οι οποίοι και εξήραν άλλη μια φορά τις άρτιες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο «Ορφέας».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ορφέα» ευχαριστεί τους φίλους του Ομίλου για την παρουσία τους, το Δήμο Λευκάδας και το Πνευματικό Κέντρο για την άψογη συνεργασία στις εκδηλώσεις του.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μαέστρους του «Ορφέα» Λευκάδας, κα Ελένη Περδικάρη στην παιδική χορωδία και κο Κωνσταντίνο Τσίντζα στη μικτή χορωδία και στη Μαντολινάτα, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που προήλθε μετά από πολύωρες ατομικές και ομαδικές πρόβες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορωδούς της μικτής και παιδικής χορωδίας καθώς και στους μουσικούς της Μαντολινάτας οι οποίοι όλοι μαζί μας κάνουν πολύ περήφανους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο τους «Ορφέα» σας εύχεται χαρούμενα Χριστούγεννα, καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.
Το ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *