Έκοψε την πίτα της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας

SONY DSC

Με μια μικρή γιορτή που έγινε το πρωί της Παρασκευή 16 -1 -2015 στο (νέο της) κτίριο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Προσκεκλημένοι της ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλος και η συνοδία του -που ευλόγησαν και την πίτα- ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θ. Σολδάτος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας (που είναι και ο άμεσος πολιτικός συνεργάτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), ο διοικητής της Αεροπορικής Βάσης του Ακτίου, ο Λιμενάρχης Λευκάδας, ο Δασάρχης Λευκάδας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Βερύκιος, ο συμπατριώτης μας αντιστράτηγος ε.α. του Πυρ.Σώματος κ. Σκυριανός, αρκετοί πολίτες και βέβαια το προσωπικό της Π.Υ. Λευκάδας.

Άψογος οικοδεσπότης ο διοικητής της Υπηρεσίας πύραρχος κ. Γιάννης Ράπτης, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά ενώ αναφέρθηκε και στο έργο της υπηρεσίας. Τυχερός της ημέρας -αφού του έπεσε το φλουρί- ήταν ο πυρονόμος κ. Παναγιώτης Βρεττός.

Επακολούθησε μια λιτή δεξίωση σε χαλαρή ατμόσφαιρα και με πολλές ευχές.

Χρόνια πολλά λοιπόν στην Πυροσβεστική μας Υπηρεσία και στο προσωπικό της κι από μας κι ευχόμαστε να μας είναι εντελώς …αχρείαστοι!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Ν. ΓΑΖΗ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *