Ο Σύλλογος Ευγηριωτών έκοψε την πίτα του

Ο Σύλλογος Ευγηριωτών έκοψε την πίτα του
Ξεχείλισε από αγάπη και άρωμα Λευκάδος το Πολιτιστικό Στέκι Ευγηριωτών Λευκάδος το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου στην κοπή της παραδοσιακής Λαδόπιτας από τον πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΎΣΑ, με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου και του Ευγηριώτη πατέρα Ιωάννη που ήρθε από την Λαμία.
Ο Σύλλογος Ευγηριωτών έκοψε την πίτα του
Την όμορφη βραδιά ξεκίνησε η χορωδία του Συλλόγου Ευγηριωτών που με τα τραγούδια της μας μετέφερε στην μαγευτική Λευκάδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας έκανε μια σύντομη αναφορά στην ως τώρα αλλά για την μελλοντική πλούσια πολιτιστική δράση του συλλόγου, για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει αλλά και για τις μελλοντικές που θα γίνουν στην Εύγηρο.
Ο Σύλλογος Ευγηριωτών έκοψε την πίτα του
Στο κάλεσμα των Ευγηριωτών ανταποκρίθηκαν -και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους- ο Βουλευτής Λευκάδος Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιδήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Βασίλης Κρητικός, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Χαρά Λαμπρινού, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελληνικού Ελένη Κορίλη, ο δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού Αργυρούπολης και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Βαγγέλης Νικοθόδης, ο δημοτικός σύμβουλος Ελληνικού Αργυρούπολης και πρόεδρος της παράταξης Νέα Δύναμη Μιχάλης Γαζής, ο πρόεδρος της ένωσης γονέων και κηδεμόνων Μιχάλης Τσικαλάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Ελληνικού Αργυρούπολης Χρήστος Κανελλίδης.
Την Ομοσπονδία Λευκαδίτικων Συλλόγων εκπροσώπησε ο ταμίας Θωμάς Λάζαρης, η πρόεδρος του συλλόγου Καρσάνων Λευκάδος Αθήνας Όλγα Σταύρακα, ο πρόεδρος του συλλόγου Αγ. Πετριτών Αποστόλης Αντύπας, ο αντιπροέδρος της Ένωσης Εξανθητών Σωτήρης Γράψας, και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Λευκαδιτών Ηλιούπολης Γιάννης Φουρλάνος.
Ο Σύλλογος Ευγηριωτών έκοψε την πίτα του
Στη συνέχεια της βραδιάς ο μπουφές με τα Λευκαδίτικα εδέσματα κράτησε τις παρέες σε μικρά πηγαδάκια με πολύ κέφι ανταλλάσσοντας ευχές για Καλή Χρονιά με υγεία.
Για το Δ.Σ
ο πρόεδρος
Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *