Το FORTSA κάνει καλό στην …πόλη!

Το Fortsa κάνει καλό στην …πόλη!

Τα πριν (φωτο από 19 Ιουνίου 2019)

Επί δυόμισι εβδομάδες περίπου, η βλάβη στο οδόστρωμα που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία, στην διασταύρωση της (πολυσύχναστης) παραλιακής ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ και της οδού ΚΟΝΤΑΡΗ στην πόλη της Λευκάδας, υπήρχε και απειλούσε τους διερχόμενους να αφήσουν εκεί κανένα σπασμένο πόδι τους.

Βλέποντας πως οι μέρες περνούσαν κι ο Δήμος δεν συγκινούνταν να το επισκευάσει, αναδείξαμε το θέμα στις 2 Ιουλίου 2019 με την ανάρτησή μας στο ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ με τον πρωτοσέλιδο τίτλο : “Φτιάξτε το επιτέλους! Θα σκοτωθεί κανένας άνθρωπος!” που συνοδεύονταν και απ΄ τις σχετικές φωτογραφίες.

Σήμερα διαπιστώσαμε πως η ζημιά έχει επισκευασθεί -όπως φαίνεται στην κάτω φωτογραφία- κι ο κίνδυνος για τους πεζούς εξέλιπε. Επειδή μάλιστα όπως είδαμε το τσιμέντο της επισκευής έχει ξεραθεί για τα καλά, υποθέτουμε πως η επισκευή έγινε μια -δυο το πολύ μέρες μετά την ανάδειξη του προβλήματος από μας (δηλαδή στις 3 με 4 του μηνός).

Το Fortsa κάνει καλό στην …πόλη!

Μεταξύ μας η επισκευή δεν δείχνει και πολύ σόι! σαν προχειροδουλειά μάλλον μας φάνηκε, αλλά σε κάθε περίπτωση, επειδή το καλό πρέπει να λέγεται, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το ΦΟΡΤΣΑ και το ενδιαφέρον του για την πόλη μας ήταν ο λόγος που μια επικίνδυνη κατάσταση αποκαταστάθηκε  άμεσα. Θέλουμε όμως να συγχαρούμε και την νέα δημοτική Αρχή που βαδίζει στα ίχνη της προηγούμενης και λαμβάνει -όπως κι εκείνη- πάρα πολύ σοβαρά υπόψη της οποιαδήποτε δική μας ανάρτηση…

(Από την σύνταξη του FORTSALEFKADA.GR)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *